NESCAFÉ Alegria Microgrinds

    09 september 2016
    2 minuten leestijd

Op 8 september 2016 lanceerde Nestlé Professional een nieuwe innovatie op het gebied van instant koffie. Wij waren uitgenodigd om deze lancering bij te wonen en de Nescafé Alegria blends met microgrinds zelf te proeven!

In de verbeterde Nescafé Alegria blends zit 3 tot 5% fijne versgemalen bonen. Deze microgrinds zorgen voor een vollere smaak en verbeterde geur. Smaaktests met Nederlandse consumenten hebben uitgewezen dat de Nescafé Microgrinds koffieblends een duidelijk betere, intensere smaak en geur hebben.

Voordelen

De nieuwe Nescafé Microgrinds koffieblends vervangen de oude Nescafé koffieblends. U gaat erop vooruit qua kwaliteit, maar de prijs blijft hetzelfde! Daarnaast hoeft uw koffiemachine voor de vernieuwde blends niet opnieuw te worden afgesteld. U hoeft zelf dus niks te doen om te genieten van de nieuwe koffieblends!
Van Nelle fabriek te Rotterdam

Van Nelle fabriek

De lancering vond plaats in de Van Nelle fabriek te Rotterdam. Deze voormalige fabriek heeft een rijke koffie historie, het is een industrieel Rijksmonument en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Nestlé had geen betere locatie kunnen kiezen om een nieuwe innovatie op het gebied van Nescafé koffie te presenteren!

De lancering

Het was een inspirerende dag die natuurlijk grotendeels ging over de Nescafé Microgrinds koffieblends. Daarnaast werd het belang van geur en beleving bij het koffie proeven uitgelegd door Adam Tasi, general manager bij SmartNose Geurmarketing. Master barista Ola Persson praatte ons bij over de trends op het gebied van koffie en bereidde een aantal heerlijke koffievariaties die wij tijdens de afsluitende borrel konden proeven. En natuurlijk kon een Coffee Fresh groepsfoto in Nescafé stijl niet ontbreken.