Kan ik een koffiemachine huren?

Mocht je vraag niet op deze pagina worden beantwoord dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Kan ik een koffiemachine huren?

Ja, bij Coffee Fresh kun je een koffiemachine voor op het werk huren. Wij hebben voor elk bedrijf een geschikte koffieautomaat in ons assortiment. Om je op weg te helpen hebben wij alvast een aantal tips op een rij gezet. 

LEES DE TIPS

Wij voorzien je graag van advies omtrent de koffievoorziening bij je op het werk. Mocht je interesse hebben in het huren van een koffiemachine neem dan contact met ons op.

Waarom kan ik nergens prijzen zien of een prijslijst downloaden?

Coffee Fresh heeft een bewuste keuze gemaakt als het gaat om het tonen van automaatprijzen op onze website. Wij gaan dan ook altijd samen met je op zoek naar de perfecte koffieautomaat voor je bedrijf. Omdat dit in de meeste gevallen gaat om maatwerk en persoonlijk advies kunnen wij geen prijzen op onze website zetten. Het is daarnaast niet mogelijk om een prijslijst van onze koffiemachines of andere automaten te downloaden.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over onze koffiemachines en de kosten hiervan? Of heb je een andere vraag? Dan kunt je contact opnemen met één van onze medewerkers.
fancybox loading gif