Wat voor verschillende type koffiemachines hebben jullie?

Mocht jouw vraag niet op deze pagina worden beantwoord dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende zetsystemen voor je koffievoorziening. Koffiemachines zijn er namelijk in veel soorten en maten afhankelijk van je wensen op het gebied van kwaliteit, snelheid, gemak, onderhoud en prijs.


Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een koffiemachine met verse bonen voor op het werk. Bij deze zetmethode wordt onder hoge druk water door versgemalen espressobonen gedrukt. Hierdoor ontstaat een heerlijke kop koffie. 


Of wil je een machine die snel koffie zet en waar je weinig onderhoud aan hebt? Dan is een instant koffieautomaat de ideale oplossing. Geen vloeibare diepvries koffie zoals bij de Douwe Egberts Cafitesse koffie, maar een vriesdroog koffie. Dit is een koffie waaruit het water onttrokken is, waardoor er pure korreltjes koffie met een lange houdbaarheid ontstaan. Wanneer de koffie weer in contact komt met heet water is eenvoudig en snel een kop koffie gemaakt.


Freshbrew koffie is speciaal ontwikkeld voor koffiemachines met een freshbrew zetsysteem. Deze koffieautomaat bereidt ieder kopje koffie van verse filter koffie, direct 'gezet' in de koffieautomaat. Freshbrew koffie wordt dus per kopje vers gezet!

fancybox loading gif