Hoe bestel ik producten?

Mocht u vraag niet op deze pagina worden beantwoord
dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Onze klanten kunnen producten bestellen via onze webshop. 

Webshop

U kunt bij ons direct producten bestellen in onze webshop. De webshop heeft een groot aantal voordelen.

U vindt er:
  • uitgebreide productinformatie;
  • uw eerder geplaatste orders;
  • inzage in uw klantenaccount.

Inloggen

Inloggen is heel gemakkelijk. Klik hier om de webshop te openen. Vul vervolgens uw e-mailadres en wachtwoord in (hoofdletter gevoelig!) om in te loggen en uw bestelling te plaatsen.
Onze webshop is 24 uur per dag te bereiken, u kunt dus waar en wanneer het u uitkomt uw bestelling plaatsen. Het is niet mogelijk om een bestelling telefonisch te plaatsen.

Kan ik zomaar andere koffie in mijn automaat stoppen?

Bij elke koffiemelange hoort een eigen afstelling van de koffieautomaat. Wisselen tussen koffiemelanges zonder de afstelling aan te passen is daarom dan ook niet aan te raden. Het is dus niet mogelijk om zomaar andere koffie in de koffieautomaat te stoppen omdat dit vaak smaak problemen oplevert.

Automaat gerelateerde producten

Daarom zie je in onze webshop alleen de koffie, topping, creamer en cacao waarop je koffieautomaat is afgesteld. Dit noemen wij automaat gerelateerde producten. Om er voor te zorgen dat je altijd geniet van de beste kop koffie, hebben wij dus onze automaat gerelateerde producten afgeschermd voor bestellingen als ze niet bij je koffieautomaat passen. Want voor een goede kop koffie is een betrouwbare, goed afgestelde, koffieautomaat van groot belang. En zo hoef je je als inkoper minder om de koffieautomaat te bekommeren en houd je meer tijd over voor andere zaken.

Waarom kan ik geen andere koffie, topping en cacao bestellen in de webshop?

In onze webshop zie je alleen de koffie, topping, creamer en cacao waarop je koffieautomaat is afgesteld. Want bij elke koffiemelange hoort een eigen afstelling van de koffieautomaat. Wisselen tussen koffiemelanges zonder de afstelling aan te passen is daarom dan ook niet aan te raden. Hetzelfde geldt voor topping, creamer en cacao. Dit noemen wij automaat gerelateerde producten.

Om er voor te zorgen dat je altijd geniet van de beste kop koffie, hebben wij dus onze automaat gerelateerde producten afgeschermd voor bestellingen als ze niet bij je koffieautomaat passen. Want voor een goede kop koffie is een betrouwbare, goed afgestelde, koffieautomaat van groot belang. En zo hoef je je als inkoper minder om de koffieautomaat te bekommeren en houd je meer tijd over voor andere zaken.
fancybox loading gif