Hoe werkt de webshop?

Mocht jouw vraag niet op deze pagina worden beantwoord dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Onze webshop is 24 uur per dag te bereiken, u kunt dus waar en wanneer het u uitkomt uw bestelling plaatsen.

Na het aanvragen van uw persoonlijke inlog gegevens kunt u producten bestellen in onze webshop. 
U logt in per afleveradres. Bij ieder afleveradres hoort een specifiek assortiment (met automaat gerelateerde producten). Zo weet u zeker dat de juiste koffie, topping en cacao voor de automaat wordt besteld.

Enkele andere voordelen: 
  • Overzicht van alle producten inclusief omschrijving, afbeelding en prijs;
  • verschillende handige functies zoals een eigen bestellijst;
  • van elke bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail.
Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen; tel: 088 0000 200 óf maak gebruik van onderstaand formulier.

Inloggen in de webshop

Inloggen is heel gemakkelijk. Klik hier om de webshop te openen. Vul vervolgens uw e-mailadres en wachtwoord in (hoofdletter gevoelig!) om in te loggen en uw bestelling te plaatsen.
Onze webshop is 24 uur per dag te bereiken, u kunt dus waar en wanneer het u uitkomt uw bestelling plaatsen. Het is niet mogelijk om een bestelling telefonisch te plaatsen.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De leverdatum van uw bestelling wordt getoond in je winkelwagen. Zo ziet u direct wanneer je bestelling bij je bezorgd gaat worden. Tevens wordt de bezorgdatum ook vermeld in de e-mailbevestiging van je order. Voor levering met onze eigen expeditie hanteren wij twee persoonlijke vaste bezorgdagen. Deze bezorgdagen kan je terug vinden op de pagina mijn gegevens in de webshop.

Levering met DHL

Kies je voor levering met DHL dan heb je de bestelling de volgende werkdag al binnen. Je order wordt geleverd in een doos met Coffee Fresh uitstraling zodat u altijd je bestelling herkend.

Nog sneller?

Als je kiest voor DHL Express levering heb je de bestelling de volgende werkdag voor 11 uur binnen.

Andere openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens de feestdagen hanteren wij andere openingstijden en kunnen er ook andere leveringsdagen zijn. Op feestdagen leveren wij geen bestellingen uit.

De leveringen worden verplaatst naar uw eerstvolgende routedag. Hetzelfde geldt voor bestellingen die geleverd worden met DHL. Deze zullen worden verplaatst naar de eerstvolgende werkdag.

Wij vragen je dan ook rekening hiermee te houden tijdens het plaatsen van bestellingen. Ben je nieuwsgierig wanneer je bestelling wordt geleverd, of heb je vragen over je bestelling kan je altijd contact opnemen. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Hoe kan ik mijn facturen en servicebonnen inzien?

Onze webshop biedt naast het makkelijk 24/7 bestellen van producten nog veel meer voordelen. Zo kan je gemakkelijk facturen en servicebonnen inzien. Hiervoor heb je een webshopaccount nodig. Dit account is aan te vragen via onze helpdesk. Wanneer je ingelogd bent zie je in het menu de extra opties staan. Het bestellen van producten en het inzien van facturen of servicebonnen is natuurlijk nog niet alles. Andere voordelen die onze webshop biedt zijn:
  • Inzicht in de actuele prijzen;
  • Beschikking tot je assortimentskaart;
  • Eenvoudig de vorige bestelling inzien;
  • Je eigen bestellijst downloaden;
  • Op de hoogte blijven van onze productacties;
  • Direct zien of je aan het orderbedrag komt voor franco levering;
  • Opdrachtbevestiging ontvangen van de geplaatste bestelling en leverdag.

Waar kan ik allergenen informatie van jullie producten vinden?

Vanaf december 2014 bestaat al de verplichting om allergenen te vermelden op verpakte en onverpakte levensmiddelen op grond van een Europese verordening. In onze webshop is de allergenen informatie visueel bij alle producten in ons assortiment. U ziet door middel van iconen welke van de 14 voedselallergenen er in de producten voorkomen.

Bij ieder product in de webshop staan onder het kopje productinformatie de ingrediënten, voedingswaardes en ook de allergenen. Heeft u specifieke vragen over een bepaald product? Dan kunt u contact met ons opnemen.
fancybox loading gif