Koffieautomaten

Je bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om een koffiemachine.

Koffie, thee en meer

Wij hebben alles voor een verzorgde en complete uitstraling van je kopje koffie.

Service

Ons serviceconcept is zo opgebouwd dat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Update COVID-19

De COVID-19 pandemie heeft het dagelijks leven zoals we dat allemaal gewend waren stil gelegd. Dit heeft natuurlijk ook een grote impact op onze bedrijfsvoering. Wij doen er alles aan om onder deze omstandigheden onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten en ons waar mogelijk aan te passen.

Het is belangrijk dat wij elkaar helpen en ondersteunen en tegelijk de gezondheid van onze medewerkers en klanten de hoogste prioriteit geven. Wij leveren nog steeds de kwaliteit en service die u van ons gewend bent, maar wel op een gepaste afstand. Op deze manier nemen wij onze verantwoordelijkheid en hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan het inperken van de verspreiding van het virus.

Nieuws en blog

Alles wat je moet weten over Coffee Fresh

07 april 2020

Wat maakt Coffee Fresh uniek? Waar zitten onze vestigingen eigenlijk? Wat doen wij op het gebied van duurzaamheid? Vandaag vertellen wij je alles wat je moet weten over Coffee Fresh!

5 vragen aan HRM

31 maart 2020

Maaike Wortman, onze human resource manager is niet meer weg te denken. Vandaag stel ik haar 5 vragen over haar functie. Hier lees je de antwoorden.

MVO pijlers

De basis van Close Future zijn onze MVO-pijlers, dit zijn de bouwstenen van onze duurzame strategie.

Waarde toevoegen

Wij vinden dat wij onze kennis over duurzaamheid niet voor ons zelf moeten houden. Wij willen onze kennis en ons beleid zichtbaar maken en delen.

Coffee Fresh Foundation

Met de Coffee Fresh Foundation willen wij bijdragen aan een betere wereld door het steunen van duurzame initiatieven en projecten.

Acties

Klant maakt klant

Je krijgt van ons een Coolblue cadeaukaart t.w.v. € 50,- , als je iemand binnen je netwerk enthousiast maakt voor Coffee Fresh.

Betrokken, persoonlijk en meedenkend

Elke dag de beste koffie op kantoor want niemand kan zonder koffie op het werk.

5 showrooms in heel Nederland

Met 3 eigen vestigingen en 2 partners zijn wij altijd dicht bij je in de buurt. Onze showrooms zijn volledig ingericht om je te helpen bij de keuze van je koffieautomaat. Wij geven je graag persoonlijk advies en laten je graag onze verschillende koffiemelanges en -variaties proeven.

Verantwoord en duurzaam

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Coffee Fresh geen loze kreet. Het is een serieus onderwerp waar we al jaren beleid op voeren en bovenal erg trots op zijn. Voor nu en voor de toekomst!

Betrokken medewerkers

Onze medewerkers zijn het gezicht van Coffee Fresh en zijn vaak al tientallen jaren bij ons in dienst. Wij hebben dan ook een schat aan kennis en ervaring, waardoor wij het vermogen hebben om met je mee te denken. Coffee Fresh kan je hierdoor de kwaliteit bieden die je verwacht.

Kansen voor iedereen

Het Coffee Fresh personeel bestaat voor 7% uit mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Simpelweg omdat wij vinden dat iedereen in de maatschappij een kans verdient. Daarnaast zoeken wij nadrukkelijk de samenwerking op met sociale werkplaatsen, die werk voor ons verrichten bij diverse klanten.