Onze dienstverlening oplossingen

Een lekker kopje koffie begint bij de juiste match

Coffee Fresh binnen de dienstverlening

De wereld van koffieautomaten is een specialistisch terrein met tal van mogelijkheden en steeds veranderende behoeftes. Wij zijn flexibel en vinden dat we aan ieders wens moeten kunnen voldoen. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben wij per branche gekeken naar specifieke wensen en behoeftes.

Een lekker kopje koffie begint bij de juiste match

Door onze ervaring en kennis hebben wij een goede kijk op de behoeftes binnen de dienstverlening. Soms is het van belang dat er in hoog tempo tientallen kopjes koffie verzorgd kunnen worden, bijvoorbeeld tijdens een vergadering. Een kannenfunctie op de koffieautomaat zou dan ideaal kunnen zijn. Op andere momenten wilt u een lekkere cappuccino of espresso kunnen serveren die bijdraagt aan een gastvrije ontvangst van uw bezoekers. Coffee Fresh heeft voor elk moment een goede oplossing. Wij denken graag met u mee om te komen tot de beste oplossing voor uw situatie. Tijdens een gesprek brengen wij uw wensen en behoeftes in kaart en stemmen daar de koffie- of drankenautomaat, en natuurlijk de bijbehorende ingrediënten, op af. Wij bieden u kennis en advies op maat.
Om u verder te ontzorgen bieden wij u een breed productassortiment. Dit stelt ons in staat om indien gewenst het hele facilitaire pakket te verzorgen! Van soep tot zeep. Van koffielepels tot vaatdoeken. Onze producten zijn makkelijk te bestellen via onze webshop of telefonisch. De producten worden bij u bezorgd op twee vaste leverdagen per week door onze eigen expeditie. Spoedleveringen kunnen zelfs de volgende werkdag worden geleverd door DHL.

Bij bedrijven en organisaties in de dienstverlening betekent koffie niet alleen een goed begin van de dag, het is bovendien een belangrijk visitekaartje wanneer u bezoekers ontvangt. Daarom is het belangrijk dat u voor een koffieleverancier kiest waar u van op aan kunt. Onze dienstverlening houdt niet op na de installatie van een automaat. Wij blijven met u in contact voor een optimale samenwerking. En mocht uw automaat onverhoopt een keer een storing aangeven? Dan staat onze technische dienst als het moet binnen 2 uur op de stoep om het probleem te verhelpen. Snelle service is dus gegarandeerd.

Deze bedrijven gingen u voor:

Logo Am impact
Logo Rensa
Logo Gladior
Logo Avex
Logo Westerveld en Vossers
Logo Kramp
logo VVGM
Afbeelding van Gladior

"Al sinds 2013 mogen wij genieten van de producten van Coffee Fresh. De communicatie verloopt altijd zeer prettig, ze denken mee in oplossingen waar nodig. En mocht er onverhoopt toch iets zijn met de machine zijn dan is de monteur altijd snel ter plekke. Kortom een prettige samenwerking en goede service. "

E. Akker
office manager, Gladior

Waarom kiezen voor Coffee Fresh


  • Standaard 4-uursservice en zaterdagservice
  • Advies op maat
  • Breed assortiment
  • 24/7 producten bestellen in onze webshop

Een greep uit onze oplossingen voor de dienstverlening, maar wij hebben natuurlijk veel meer mogelijkheden.

fancybox loading gif