Koffie in de industriële sector

Een lekker kopje koffie begint bij de juiste match

Coffee Fresh binnen de industrie

De wereld van koffieautomaten is een specialistisch terrein met tal van mogelijkheden en steeds veranderende behoeftes. Wij zijn flexibel en vinden dat we aan ieders wens moeten kunnen voldoen. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben wij per branche gekeken naar specifieke wensen en behoeftes.

Waarom kiezen voor Coffee Fresh in de industriële sector


  • Standaard 4-uursservice en zaterdagservice
  • Advies op maat
  • Breed assortiment
  • 24/7 producten bestellen in onze webshop

Een greep uit onze oplossingen voor de industriële sector, maar wij hebben natuurlijk veel meer mogelijkheden.

afbeelding van Mevo

"Coffee Fresh is gewoon een fijn bedrijf om mee samen te werken. Er is veel persoonlijk contact met de mensen van de buitendienst.
Lees meer..."

R. de Jong
controller, Mevo Precision Technology

Deze bedrijven gingen u voor:

logo Gazelle
logo Auping
logo Pillen
logo Yanmar
logo metaflex
logo VD Bor
logo Wila
logo Gebroeders van Beek
logo Eurol
logo Givaudan

Een lekker kopje koffie begint bij de juiste match

Door onze ervaring en kennis hebben wij een goede kijk op de behoeftes in de industriebranche. Soms is het van belang dat er in hoog tempo tientallen kopjes koffie verzorgd kunnen worden, vooral in grote gezamenlijke ruimte waar veel mensen tegelijk pauze hebben. Terwijl u op andere momenten een lekkere cappuccino of espresso wilt kunnen serveren die bijdraagt aan een gastvrije ontvangst van uw bezoekers. Coffee Fresh heeft voor elk moment een goede oplossing. Wij denken graag met u mee om te komen tot de beste oplossing voor uw situatie. Tijdens een gesprek brengen wij uw wensen en behoeftes in kaart en stemmen daar de koffie- of drankenautomaat, en natuurlijk de bijbehorende ingrediënten, op af. Wij bieden u kennis en advies op maat.
Om u verder te ontzorgen bieden wij u een breed productassortiment. Dit stelt ons in staat om indien gewenst het hele facilitaire pakket te verzorgen! Van soep tot zeep. Van koffielepels tot vaatdoeken. Onze producten zijn makkelijk te bestellen via onze webshop of telefonisch. De producten worden bij u bezorgd op twee vaste leverdagen per week door onze eigen expeditie. Spoedleveringen kunnen zelfs de volgende werkdag worden geleverd door DHL.

Bij bedrijven in de industrie wordt koffie niet alleen gedronken om de werkdag goed te beginnen, koffie in de pauze betekent vaak een sociaal moment en mag dus zeker niet ontbreken. Daarom is het belangrijk dat u voor een koffieleverancier kiest waar u van op aan kunt. Onze dienstverlening houdt niet op na de plaatsing van een automaat. Wij blijven met u in contact voor een optimale samenwerking. En mocht uw automaat onverhoopt een keer een storing aangeven? Dan staat onze technische dienst als het moet binnen 2 uur op de stoep om het probleem te verhelpen. Snelle service is dus gegarandeerd.
fancybox loading gif