Zoek je een koffieautomaat voor je bedrijf?

De zoektocht naar geschikte koffieautomaten voor bedrijven kan veel tijd kosten. Tegenwoordig is er zoveel keuze dat het vinden van een koffieautomaat voor uw bedrijf lastig is.

Coffee Fresh begrijpt dit en daarom helpen wij je graag bij het vergelijken van koffieautomaten. Tijdens een persoonlijk gesprek zetten wij graag verschillende automaten voor je op een rij. En laten wij je de verschillen in koffieautomaten zien. Natuurlijk laten wij ook de verschillen in koffie graag aan je proeven. Want alleen dan kan je een goede keuze maken.
Coffee Fresh medewerkers aan het vergaderen
stappenplan voor het vinden van juiste koffieautomaat voor je bedrijf

Tips om je op weg te helpen

Weet je nog niet waar je moet beginnen? Geen probleem, wij hebben alvast wat belangrijke tips voor je op een rij gezet:

Inventariseer de huidige voorziening

Door de huidige voorziening te analyseren kom je al snel achter wensen en eisen voor een nieuwe koffieautomaat.

Maak een wensen en eisen lijstje

Door van te voren op een rij te hebben wat je zoekt in een koffievoorziening en leverancier wordt het vinden van de juiste automaat gemakkelijker.

Maak een afspraak met een expert

Tijdens een persoonlijke afspraak met een expert kom je alles te weten over koffieautomaten. Samen ga je op zoek naar de juiste koffieautomaat voor op het werk.
Kopje koffie onder automaat
Zoals je kan lezen begint het kiezen van koffieautomaten voor bedrijven met een aantal belangrijke stappen. Wij helpen onze klanten graag met het doorlopen van deze stappen, waarbij wij samen tot een uiteindelijke oplossing kunnen komen. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, weten wij als geen ander hoe belangrijk ons persoonlijk advies is. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met alle wensen en eisen die je stelt aan een koffieautomaat voor je bedrijf.

Koffieautomaat voor uw bedrijf

Wij willen je graag laten kennis maken met ons assortiment koffieautomaten voor je bedrijf. Wij hebben automaten voor verschillende bedrijven, zowel klein als groot.

Waarom kiezen voor Coffee Fresh?

Ruime keuze aan koffiemachines voor op het werk.
Experts met passie voor koffie.
Jarenlange ervaring met koffieautomaten voor op kantoor.
Landelijke dekking en met 5 vestigingen altijd dichtbij.
Indien gewenst een unieke twee uursservice.

fancybox loading gif