Een koffiemachine voor zakelijk gebruik hoeft geen grote investering te zijn!

Het kopen van een zakelijke koffiemachine kan veel geld kosten. Deze investering hoef je niet altijd zelf te doen. Het huren van een koffiemachine is namelijk heel gebruikelijk in de zakelijke wereld. Er zitten vele voordelen aan het huren van een koffieautomaat. Wij geven je 3 redenen waarom het huren van een koffieautomaat de beste keuze is voor elk bedrijf.
Man drinkt koffie met laptop en vuist gebaald

1. geen investering

Bij huren doen wij de investering op de koffieautomaat. Dit betekend dat je niet in één keer een grote kostenpost heeft, maar je betaalt elke maand een bedrag voor je koffieautomaat.
Geen extra investering, spaarvarken met geld
snelle service binnen 8 uur, tegen meerprijs binnen vier uur

2. snelle service binnen 8 uur

Door het huren van een koffieautomaat bij Coffee Fresh ben je te allen tijde voorzien van de beste automaat en onze unieke service. Door meerdere servicepunten kunnen wij binnen 8 uur bij je zijn om een uitval te verhelpen. Dit zonder extra kosten. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij zelfs al binnen vier uur bij je zijn om de storing te verhelpen.

3. all-in onderhoud

Om je koffieautomaat in top conditie te houden komt onze monteur langs voor preventief onderhoud. Hierin worden de essentiële onderdelen onder de loep genomen, het waterfilter, de boiler en de ventielen worden zo nodig gereviseerd. Zodoende verkeert je automaat altijd in een goede technische staat en heb je niet te maken met problemen door achterstallig onderhoud.
onderhoud biedt bescherming
Een kopje koffie aangeboden voor Coffee Fresh

Nog niet overtuigd?

Nog niet overtuigd dat een zakelijke koffiemachine huren iets voor je bedrijf is? Of denk je dat je te duur uit bent? Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek. Wil je eerst meer te weten komen?

Onze zakelijke koffiemachines

Wij willen je graag laten kennis maken met ons assortiment koffiemachines voor zakelijk gebruik. Wij hebben koffiemachines voor kleine kantoren, maar ook voor grote bedrijven.

Waarom kiezen voor Coffee Fresh?

Ruime keuze aan koffiemachines voor op het werk.
Experts met passie voor koffie.
Jarenlange ervaring met koffieautomaten voor op kantoor.
Landelijke dekking en met 5 vestigingen altijd dichtbij.
Indien gewenst een unieke twee uursservice.