Nieuw bij Coffee Fresh: thuiswerkpakketten

    10 december 2020
    2 minuten leestijd

Aan de keukentafel, op zolder of in een geïmproviseerd kantoor, massaal werken wij thuis. Dat betekent dat er ook meer koffie thuis gedronken wordt. Geef je medewerkers wat extra's! Wij hebben 4 heerlijke thuiswerkpakketten samengesteld om jouw thuiswerkende medewerkers te bedanken voor hun inzet. Of je nu espressobonen, filterkoffie, pads of cups gebruikt, wij hebben voor elke soort een pakket.

Inhoud thuiswerkpakket

Het voordeel van onze thuiswerkpakketten is het feit dat alle pakketten dezelfde inhoud hebben. Elk pakket heeft alléén een ander soort koffie. Het is een compleet pakket vol met lekkere en handige producten van Coffee Fresh voor alle thuiswerkers van Nederland.

Inhoud pakket:

 • Koffie (keuze uit espressobonen, filterkoffie, pads of capsules);
 • Coffee Fresh bewaarblik;
 • Coffee Fresh sluitclip;
 • Coffee Fresh koffiekoekjes;
 • Lipton English breakfast;
 • Lipton theeglas;
 • Lipton theetip;
 • Effe soup drinkbouillon kip;
 • Clean Fever toiletpapier 2-laags;
 • Karvan Cevitam aardbei;
 • Venco Engelse drop.

Thuiswerkpakket espresso bonen

Thuiswerken wordt een feest met onze Coffee Fresh espresso bonen premium. Deze 100% Arabica koffiebonen met aroma’s als vanille en chocolade geven een mooi karakter. Perfecte koffie om de hele dag van te genieten. De koffie is te bewaren in ons handige koffieblik of met de Coffee Fresh sluitclip.
Het thuiswerkpakket met heerlijke koffiebonen
Het thuiswerkpakket met heerlijke filterkoffie

Thuiswerkpakket filterkoffie

Drink je dagelijks filterkoffie thuis, dan is onze Coffee Fresh filterkoffie special snelfiltermaling de beste keus. Deze koffie heeft een mild karakter die zoet en zacht begint, waarna bitters en cacao de overhand krijgen en voor een mooie koffiesmaak van donkere chocolade zorgen. Drink je in de middag liever thee, dan kan je genieten van Lipton English breakfast thee uit een Lipton theeglas.

Thuiswerkpakket koffiecups

Niets is lekkerder dan tijdens het thuiswerken genieten van een heerlijk kopje koffie, gezet met Barzini koffiecapsulesvoor in een Nespresso machine. Voor momenten dat je toe bent aan effe lekker niks zit er in dit pakket ook lekkere Effe soep drinkbouillon kip.
Het thuiswerkpakket met heerlijke koffiecups voor Nespresso
Het thuiswerkpakket met heerlijke koffiepads

Thuiswerkpakket koffiepads

Voor iedereen die thuis gebruik maakt van een Senseo apparaat hebben wij een speciaal thuiswerkpakket met Café de Origen fairtrade koffiepads. De koffie in deze pads is een uitgebalanceerde melange van Arabica- en Robustabonen en dit zorgt voor een krachtige smaak. Heb je zin in wat zoets, dan kan je het zakje Venco Engelse drop open maken. En genieten van de snoepjes met de rijke smaken van dropextract, anijs, kokos, cacao en fruit.

Gemakkelijk in onze webshop te bestellen

De thuiswerkpakketten zijn gemakkelijk in onze webshop te bestellen. Onze webshop is 24 uur per dag te bereiken, je kunt dus waar en wanneer het jou uitkomt jouw bestelling plaatsen. Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw bestelling tijdens kantooruren telefonisch te plaatsen.
Bestel in de webshop van Coffee Fresh