De grand opening van KoffiePartners in Zwijndrecht

    12 februari 2019
    2 minuten leestijd

KoffiePartners te Zwijndrecht

Nieuwe locatie voor KoffiePartners

Op 1 februari opende onze partner in Zwijndrecht officieel de deuren van haar nieuwe pand aan de A16. KoffiePartners heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten, er werd een prachtig pand gebouwd op een zichtlocatie langs de A16, op het industrieterrein Bakestein te Zwijndrecht.

Water als thema

Ook Coffee Fresh was aanwezig bij de grand opening van KoffiePartners, een feest met water als thema. Want water is natuurlijk één van de belangrijkste ingrediënten van je kopje koffie. Er werd gevraagd om, in plaats van relatiegeschenken, een donatie te doen aan MadeBlue. En dat werd gedaan, er is meer dan 8 miljoen liter schoon drinkwater opgehaald door de gasten, waardoor meer dan 100 mensen in Ethiopië voor de komende 10 jaar worden voorzien van toegang tot water.

Water als thema
Gigantische KoffiePartners catamaran

Gigantische KoffiePartners catamaran

Speciaal voor de opening stond in de voortuin de gigantische KoffiePartners branded M32 catamaran. De catamaran is van Olympisch zeiler Pieter-Jan Postma, die in 2020 naar Tokio gaat voor de Olympische Spelen. Pieter-Jan, die wordt gesponsord door KoffiePartners in zijn aanloop naar de spelen, deed nog even een kort woordje. Net als wethouder Jos Huizinga, die een wervend betoog hield over ondernemerschap.

Met een druk op de knop

Maar de daadwerkelijk opening werd gedaan door Lou Prince, zanger bekend van The Voice of Holland. Samen met het gehele team opende Bart Brouwer, eigenaar van KoffiePartners, het nieuwe pand door een druk op de knop en een confetti kanon.
Met een druk op de knop werd KoffiePartners geopend

Rondleiding door de medewerkers

Medewerkers van KoffiePartners namen de gasten mee voor een rondleiding door het pand. Enkele hoogtepunten zijn toch wel het 40m2 grote led screen op 20 meter afstand van de snelweg, een opvallende glazen showroom met alle soorten koffieautomaten en 270 zonnepanelen die het bedrijf van stroom voorzien. Het pand geeft KoffiePartners de mogelijkheid om te groeien. En dat willen ze!

Top entertainment

Het entertainment van de avond werd onder andere verzorgd door Lou Prince, de swingende band SOUL en DJ WLM. Top koffie werd gereserveerd door meervoudig barista kampioen Rose van Asten. En er was ook een Tia Maria cocktailbar voor de gasten. Al met al een spectaculaire KoffiePartners opening en een begin van een mooie toekomst op het industrieterrein Bakestein te Zwijndrecht.