Ons meest duurzame koffiemeubel

    15 oktober 2020
    2 minuten leestijd

Met veel trots presenteren wij het Close Future koffiemeubel

ons meest duurzame koffiemeubel

Circulaire economie

Wij geloven in een circulaire economie. Dat wil zeggen dat je producten en verpakkingen niet weggooit nadat je ze hebt gebruikt, maar op één of andere manier opnieuw gebruikt. Daarom hebben wij het Close Future koffiemeubel ontwikkeld, dat voor 95% uit gerecycled afvalplastic bestaat.

Positieve duurzame koffiebeleving

Door de jaren heen is koffie op het werk steeds belangrijker geworden. Ook de inrichting van de koffiehoek krijgt steeds meer aandacht. Met dit koffiemeubel creëer je eenvoudig een sfeervolle en opgeruimde koffiecorner die bijdraagt aan een positieve duurzame koffiebeleving.
Het Close Future koffiemeubel

Gemaakt van gerecycled afvalplastic

Ons Close Future koffiemeubel is gemaakt van een restproduct van samengestelde plastics. Om te voorkomen dat dit plastic de verbrandingsoven in gaat ontwikkelden wij samen met Save Plastics en Inter-Fact Interiors, in een mooie regionale participatie, een duurzame oplossing. Met als resultaat een unieke kast gemaakt van afvalplastic. Met als resultaat een unieke kast gemaakt van afvalplastic. Door de gravering in onze kast kunnen jouw medewerkers of klanten direct zien dat de kast is gemaakt van gerecycled plasticafval. Met de keuze voor ons Close Future koffiemeubel laat je zien dat duurzaamheid in jouw organisatie belangrijk is.
De lade van het Close Future koffiemeubel

Bijzonder praktisch

Ons Close Future koffiemeubel is niet alleen erg bijzonder, maar ook nog eens heel praktisch. Dit koffiemeubel kan gebruikt worden voor alle tabletop koffiemachines uit ons assortiment en is voorzien van twee bekerhouders voor in totaal 150 bekers. Daarnaast heeft dit meubel kastruimte voor het opbergen van voorraad. En een ruime lade voor bijvoorbeeld thee, suiker, melk of koekjes.

Gewoonweg een goed verhaal

Ons Close Future koffiemeubel maakt uw duurzame koffievoorziening helemaal af. Naast een energiezuinige koffieautomaat, gecertificeerde koffie en duurzame koffiebekers heeft u een echte blikvanger in uw koffiehoek. Gewoonweg een goed verhaal.

Interesse?

Voor meer informatie kan je de uitgebreide folder bekijken of direct contact op nemen.