Update COVID-19

    01 juli 2020
    2 minuut leestijd

Alle showrooms beperkt open

Onze showrooms zijn geopend (Drempt, Enschede en Breukelen). Wij ontvangen alleen klanten op afspraak en hanteren natuurlijk de RIVM richtlijnen. Dat wil zeggen dat wij 1,5 meter afstand houden en wij regelmatig onze handen wassen. Wanneer iemand verkouden is of koorts heeft dan wordt de afspraak gecanceld.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon telefonisch of per email bereikbaar. Onze accountmanagers kunnen je in deze tijd gewoon van dienst zijn middels telefoon of e-mail.

Protocol

Wij hebben een veilige werkplek gecreƫerd waarbij wij rekening hebben gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Ben je nieuwsgierig naar de richtlijnen die wij binnen Coffee Fresh hanteren dan verwijzen wij je naar ons corona protocol.

Bestellingen

Onze afdeling order entry is aanwezig om telefonische bestellingen aan te nemen. Daarnaast kan je gewoon in onze webshop producten bestellen. Houd er rekening mee dat sommige hygiëneproducten niet op voorraad kunnen zijn. Bij twijfel kan je ons altijd bellen met vragen over je bestelling. 

Onze chauffeurs zijn gewoon aan het werk om bestellingen te leveren. Echter houden zij wel een aantal extra voorzorgsmaatregelen in acht. Zo schudden wij geen handen en houden wij zoveel mogelijk afstand tijdens bijvoorbeeld het tekenen van een pakbon. Onze chauffeurs leveren tijdelijk enkel tot aan de voordeur om zo het aantal contactmomenten tot het minimum te beperken.

Storingen en operating

Mocht er een storing zijn aan de koffiemachine, dan kan je telefonisch contact opnemen met onze technische dienst. Zij zullen per situatie bepalen of er een monteur wordt gestuurd. In het geval van operating zullen wij trachten de periodieke verzorging zoals gewoonlijk uit te voeren.

Ook onze monteurs en operators houden een aantal extra voorzorgsmaatregelen in acht. Wij houden te allen tijde minimaal 1,5 meter afstand en schudden natuurlijk geen handen. Daarnaast werken de monteurs en operators bij voorkeur alléén in de ruimte waar de machine zich bevindt. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan in ieder geval op geruime afstand van je medewerkers.

Vragen?

Wij zijn tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar om antwoord te geven op al je vragen, bel ons op: 0313 48 32 22. Je kan ook een email sturen naar info@cf.nl. Of maak gebruik van ons contactformulier via onderstaande link.