Clean Fever, professionele kwaliteit in een eigentijds jasje!

    24 juni 2020
     leestijd

Clean Fever by Coffee Fresh

Wij hebben al ruim 5 jaar een eigen schoonmaaklijn met een breed pakket aan professionele reinigingsproducten. Wij vonden het tijd dat onze eigen, uit voorraad leverbare, schoonmaakproducten in een nieuw jasje werden gestoken. Met de nieuwe naam Clean Fever presenteren wij onze reinigingsmiddelen als onderdeel van ons Coffee Fresh label. De producten van Clean Fever worden door onze klanten geprezen om hun optimale schoonmaakgemak en de prijskwaliteitverhouding.

Logo van Clean Fever
Hygiënisch schoon met Clean Fever

Hygiënisch schoon

Met onze jarenlange ervaring weten wij dat het erg belangrijk is dat een bedrijf hygiënisch schoon is en daarmee aan de HACCP principes voldoet. Wij garanderen dat onze Clean Fever producten een optimaal resultaat kunnen bieden en er uiteindelijk voor zorgen dat er tijd wordt bespaard.

Clean Fever, alles voor je koffieautomaat

Ons Clean Fever assortiment bestaat onder andere uit schoonmaakartikelen voor je koffieautomaat. Een goed gereinigde machine is het uitgangspunt voor een optimale kwaliteit van je koffie. Onze vloeibare koffieautomaten reiniger verwijdert koffieaanslag in elke koffiemachine. De fles met doseermogelijkheid is eenvoudig en efficiënt in gebruik en biedt uitstekend reinigingsresultaat.

Clean Fever, alles voor je koffieautomaat
Clean Fever multireiniger

Clean Fever multireiniger voor alle oppervlakken

De Clean Fever multireiniger is een krachtige reinigingsspray die gemakkelijk vet- en vuilresten verwijderd. De spray is gebruiksklaar en hoeft niet verdund te worden alvorens gebruikt te worden. Ideaal voor het snel en veilig reinigen van de buitenkant van de automaat.

Clean Fever ecologische handzeep

Naast reinigingsproducten hebben wij ook Clean Fever ecologische handzeep. Deze handzeep is voorzien van het Europees Ecolabel reinigt en verzorgt de huid op milde wijze. Door de hydraterende eigenschappen drogen je handen niet uit en blijft de huid lekker zacht.
Handzeep van Clean Fever, ecologisch, voorzien van eco label