Coffee Fresh bouwt verder, je kunt er niet meer omheen!

    27 juni 2019
    1 minuut leestijd

Eind maart maakten wij bekend dat het hoofdkantoor van Coffee Fresh gaat verhuizen naar de Beemd in Velp. In bijna 100 jaar is Coffee Fresh uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie met 3 eigen vestigingen en twee partnerbedrijven. Door het succes zijn wij uit ons jasje gegroeid. Daarom verhuist het hoofdkantoor van Coffee Fresh van Drempt naar duurzame nieuwbouw aan het knooppunt Velperbroek.
Mega groot spandoek

Een mega groot spandoek

De voorbereidingen voor bouw zijn in volle gang en de architect is druk met het maken van het uiteindelijk ontwerp. In het voorjaar van 2020 zal de start van de bouw plaatsvinden, zodat de verhuizing aan het eind 2020 / begin 2021 kan plaatsvinden. Maar dat betekent niet dat wij ondertussen stil zitten. Ook wij zijn druk met de voorbereidingen. Eén van die voorbereidingen hebben wij deze week kunnen plaatsen: een mega groot spandoek.

Hier bouwt Coffee Fresh

Je kunt er nu niet meer om heen, Coffee Fresh bouwt aan het knooppunt Velperbroek een nieuw hoofdkantoor. Iedereen die hier nu langsrijdt weet het straks, hier kan je lekkere koffie proeven. In ons gigantische coffee experience center zijn straks ook de kantoorruimte, magazijn en technische werkplaats gevestigd. Wij hebben alvast aangegeven hoe je moet rijden, neem afslag de Beemd.

Afslag de Beemd

Wij zijn trots

Wij zijn trots op deze ontwikkelingen en daarom zullen wij regelmatig nieuwsupdates delen over de voortgang van de bouw. Houd onze website en sociale media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen!