Met trots presenteren wij de nieuwste koffieautomaat

    28 juni 2019
    2 minuten leestijd

Wij introduceren de nieuwe CF 3210 koffieautomaat. Deze nieuwe vrijstaande koffieautomaat onderscheidt zich door het unieke strakke design en het gebruik van de laatste technologie op het gebied van koffie. Deze professionele koffiemachine is perfect voor op kantoor door het compacte formaat. Desondanks maakt deze koffiemachine de lekkerste espresso, cappuccino, café crème of chocolademelk.
 

Kenmerken

  • Overzichtelijk toetsen
  • 7 variatie mogelijkheden
  • Eenvoudig bij te vullen
  • Uitneembare lekbak met optische lekbaksensor
  • Grote afvalcapaciteit
  • Opklapbaar koprooster
de nieuwe CF 3210 koffieautomaat
de nieuwe CF 3210 koffieautomaat

Stijlvolle espresso koffieautomaat

Het is een stijlvolle espresso koffieautomaat met een uitstekende prijs-prestatie verhouding. Het strakke design wordt gecombineerd met een eenvoudige bediening. De CF 3210 is vormgegeven met 8 gekleurde, LED verlichte, keuzetoetsen. Voor 7 heerlijke smaakvariaties én heet water voor thee of soep.

Lekkere koffie gemaakt van bonen

Wij zien de laatste jaren een flinke toename in de vraag naar koffiemachines met verse koffiebonen voor op het werk. Wij verwachten dat deze trend zich nog even voort gaat zetten. De CF 3210 past perfect bij deze trend. Het is namelijk dé koffiemachine met verse bonen voor op het werk. De koffiemachine neemt weinig ruimte in en kan daardoor gemakkelijk in elke koffiehoek geplaatst worden.
Koffiebonen bijvullen
3 keer de CF3210 koffieautomaat

Onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk in gebruik

Deze koffieautomaat is erg gemakkelijk in gebruik door de 8 LED verlichte keuzetoetsen met bijbehorende afbeeldingen van de verschillende consumpties. Daarnaast is de machine ook qua onderhoud erg simpel. Zo kan de CF 3210 eenvoudig bijgevuld worden, zonder de deur van de automaat te openen. De automaat beschikt over een van buiten uitneembare lekbak met optische lekbaksensor en bovendien is de lekbak uitgerust met golfbrekers om morsen te voorkomen.

Vaste wateraansluiting of watertank

De automaat zal doorgaans op de waterleiding worden aangesloten, maar voor locaties zonder vaste wateraansluiting is het mogelijk om te kiezen voor een versie met een handmatig vulbare watertank. Deze watertank van 4 liter is volledig geïntegreerd in de automaat. Dit maakt het mogelijk om de koffieautomaat te plaatsen op plekken waar geen vaste wateraansluiting aanwezig is.
Watertank voor de CF3210

Nieuwsgierig naar deze nieuwe koffieautomaat?

Wij vertellen je graag meer over deze nieuwe koffieautomaat. Neem contact met ons op voor meer informatie. Het is ook mogelijk om de nieuwe machine zelf te komen testen in één van onze showrooms. Wij nodigen je graag uit om koffie te komen proeven en de koffieautomaat zelf te ervaren.