Nieuw bij Coffee Fresh: Redbeans Beanmachine XL verse melk

    06 juli 2020
    2 minuten leestijd

Nu met verse melk

Een cappuccino en een latte macchiato zijn het lekkerst met verse melk. En die maak je nu heel eenvoudig zelf. Gewoon bij jou op kantoor. Want de Redbeans Beanmachine XL is er nu ook met echte, verse melk.

De dagen dat je de koffiemachine op kantoor liever in een hokje verstopte zijn voorbij. Waar je de Redbeans Beanmachine XL verse melk ook plaatst, het is altijd een eyecatcher. Prachtig design gecombineerd met technische perfectie en degelijkheid.

Redbeans Beanmachine XL verse melk

Volautomatische espresso machine, waarmee je met één druk op de knop de lekkerste espresso, koffie, cappuccino of warme chocolademelk zet; met een aparte uitloop voor heet water. De beste techniek gekoppeld aan een geweldig uiterlijk. Gemakkelijk in dagelijks onderhoud, energiezuinig en altijd lekkere koffie.

  • Eenvoudig vullen en schoonmaken
  • Gemakkelijke bediening dankzij 8 keuzetoetsen
  • Volledig metalen behuizing
  • Ideaal vanaf 15 gebruikers
  • > 95% recyclebaar
  • Laag energieverbruik (A+ klasse)

Schoonmaakgemak

De Redbeans Beanmachine XL verse melk heeft een Auto Clean-functie. En dat is precies wat hem bijzonder maakt. Eén druk op de knop en de machine reinigt zichzelf. Dankzij de gesloten, luchtdichte Bag-in-Box weet je zeker dat de baristamelk echt vers blijft. De Redbeans Beanmachine XL verse melk heeft een melkkoeler van 4 liter, genoeg voor zo’n 50 cappuccino’s.
fancybox loading gif