Close Future, de toekomst is dichterbij dan je denkt

06 maart 2019

Wij werken al jaren aan het verduurzamen van onze organisatie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons geen loze kreet. Het is een serieus onderwerp waar wij al jaren beleid op voeren en bovenal erg trots op zijn. Om dit beleid uit te dragen en tastbaar te maken hebben wij alle duurzame activiteiten gebundeld onder de naam Close Future. Want duurzaamheid begint bij jezelf, de toekomst is dichterbij dan je denkt.

Close Future, de toekomst is dichterbij dan je denkt

Wij stellen ambitieuze doelen voor een duurzame toekomst. Met Close Future willen wij ons onderscheiden en, voor zowel onze klanten als medewerkers, duurzaamheid en MVO tastbaar maken.

"Wij gaan niet voor cijfertjes, wij willen echt impact maken. Wij hebben niet de ambitie de grootste koffieleverancier voor op het werk te zijn, wij willen de groene koploper worden! Net als met onze dienstverlening zeggen wij over duurzaamheid “wij maken waar wat wij beloven”!"

CLose Future logo
5 mvo pijlers van Close Future

De bouwstenen van Close Future

De basis van Close Future zijn onze MVO-pijlers, dit zijn de bouwstenen van onze duurzame strategie. Naast onze MVO-pijlers willen wij door middel van waarde toevoegen en iets teruggeven bijdragen aan een duurzame samenleving.

Meer informatie?
Wil je meer te weten komen over Coffee Fresh en duurzaamheid, lees dan alles over Close Future.