Coffee Fresh kartonnen koffiebekers, in alle formaten

07 januari 2019

Met de komst van 2 nieuwe formaten bekers is ons Coffee Fresh kartonnen beker assortiment compleet. Naast onze 150 cc, 180 cc en 200 cc bekers hebben wij nu ook een espressobeker met een inhoud van 120 cc en grote beker met een inhoud van 300 cc.

Hergebruik stimuleren

Vorig jaar hebben wij, met het oog op duurzaamheid, het design van onze koffiebekers vernieuwd. Met dit vernieuwde design willen wij hergebruik stimuleren! Er is ruimte om je naam op te schrijven en te noteren wat je drinkt. Dit is een eenvoudige manier om hergebruik tijdens de volgende koffieronde te stimuleren en het verbruik te beperken.
hergebruik kartonnen bekers stimuleren
kartonnen Coffee Fresh bekers met CO2 neutraal en FSC keurmerk

Een tweede leven

Onze herkenbare blauwe Coffee Fresh koffiebekers, gemaakt van karton met PE-coating, zijn al een hele tijd voorzien van zowel een CO2-neutraal keurmerk als van een FSC-keurmerk. Onze kartonnen bekers kunnen na gebruik door gescheiden inzameling en specialistische verwerking een tweede leven krijgen als grondstof.

Ontdek onze recyclebare Coffee Fresh kartonnen bekers

Kartonnen beker formaat 120 cc
Het formaat van deze kartonnen beker is perfect voor een espresso.
BEKIJK IN ONZE WEBSHOP

Kartonnen beker formaat 150 cc
Onze 150 cc koffiebeker heeft het ideale formaat voor een kopje koffie uit een espressomachine.
BEKIJK IN ONZE WEBSHOP

Kartonnen beker formaat 180 cc
De meest verkochte kartonnen beker uit ons assortiment. Perfect voor een kopje koffie, maar in de meeste gevallen ook goed te gebruiken voor een café latte of een cappuccino.
BEKIJK IN ONZE WEBSHOP

Kartonnen beker formaat 200 cc
Wil je toch liever een grotere beker voor bijvoorbeeld een cappuccino of latte macchiato? Dan is de kartonnen beker met een inhoud van 200 cc een goede keuze. 
BEKIJK IN ONZE WEBSHOP

Kartonnen beker formaat 300 cc
Onze grote 300 cc kartonnen beker is een ideale beker voor een latte macchiato, een koffie to go of een beker soep. Met de toevoeging van deze beker is ons kartonnen beker assortiment compleet.
BEKIJK IN ONZE WEBSHOP