GRATIS welkomstcadeau ter waarde van 500 euro

08 februari 2018

Profiteer van deze spectaculaire actie. Kies nú voor een Coffee Fresh koffieautomaat en ontvang één gratis welkomstcadeau ter waarde van € 500! Je hebt keuze uit 3 unieke welkomstcadeaus.

1. WF 5 waterautomaat

Als je kiest voor de WF 5 waterautomaat dan geniet je met je hele organisatie altijd van heerlijk gekoeld water. De WF 5 waterautomaat is een luxe waterkoeler met een elegant design, een robuuste stalen kast en mooi vormgegeven kunststof panelen.
Ontvang een gratis WF 5 waterautomaat
Gratis Baristacursus voor 5 personen


2. Baristacursus voor 5 personen

Kies je voor een baristacursus als welkomstcadeau kan leer je samen met 4 collega’s alles over koffie. Met deze cursus gegeven door een professionele barista leer je het beste uit jouw apparaat te halen en zet je thuis of op het werk koffie als een echte barista.
3. Jura espresso apparaat

Als je kiest voor een Jura geniet je ook thuis van heerlijke koffie. Jura heeft het bereidingsproces voor koffiespecialiteiten volledig geperfectioneerd. Daarom wordt met deze Jura A1 koffie in koffiebar-kwaliteit bereid. Daarmee is deze Jura de ideale 1-kops volautomaat voor koffieliefhebbers.
Jura espresso apparaat
Profiteer tot 1 mei van deze spectaculaire welkomstactie. Neem contact op met een van onze koffie experts voor meer informatie. 
De actie loopt tot 1 mei 2018. De actie is geldig voor Coffee Fresh koffieautomaten, bij afsluiting van een nieuw contract voor 60 maanden. Bij afname 10.000 koffieconsumpties per jaar. De bovenstaande actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/acties. Voor meer informatie vraag naar de voorwaarden.