Acties

Hier vind je een overzicht van alle Coffee Fresh acties.

Klant maakt klant actie

Klant maakt klant

U geniet dagelijks van onze koffie op het werk. Hoe fijn zou het zijn als u anderen ook kunt laten genieten van onze lekkere koffie? Daar is het nu tijd voor, tijd voor Coffee Fresh!

Daarom krijgt u van ons een Coolblue cadeaukaart t.w.v. € 50,- , als u iemand binnen uw netwerk enthousiast maakt voor Coffee Fresh.
het eerste jaar gratis huur en serivce op onze NESCAFÉ bonen- en instantmachines!

Het eerste jaar gratis huur en serivce!

Nu we langzaam de deuren weer openen, starten we ook weer de koffiemachines op en verlangen we naar goede koffie voor op het werk. Om werkend Nederland extra te steunen introduceert NESCAFÉ de welkom terug actie! Hierbij kan jouw organisatie nu tijdelijk profiteren van het eerste jaar gratis huur en serivce op onze NESCAFÉ bonen- en instantmachines!

Neem contact met ons op voor meer informatie en de actievoorwaarden. Bel ons direct: 0313 48 32 22

Gratis Cup-a-Soup mini automaat


Nu gratis een Cup-a-Soup mini bij afname van 3 dozen Cup-a-Soup automatensoep. Met de Cup-a-Soup MINI creëer je in een mum van tijd een echt Cup-a-Soup moment op het werk. Deze actie is geldig tot 31 december 2019.

Neem contact met ons op voor meer informatie en de actievoorwaarden. Bel ons direct: 0313 48 32 22

Gratis Cup-a-Soup mini automaat
De bovenstaande acties zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/acties. Vraag voor meer informatie naar de actievoorwaarden.