Waarom je een andere koffieautomaat wilt..

    10 september 2019
    4 minuten leestijd

Al jaren drink je hetzelfde kopje koffie uit die ene automaat in de koffiehoek op de derde verdieping van het kantoorgebouw. Hoewel je er aan gewend bent, kan het best wel eens tijd zijn om rond te kijken en op zoek te gaan naar een nieuwe koffieautomaat. Want is dit het beste wat je kan krijgen? Zijn er nieuwe mogelijkheden? Kunnen de kosten worden gedrukt? Allemaal vragen die je als inkoper kunt hebben.

Daarom vertellen wij je vandaag waarom jij een andere koffieautomaat op het werk wilt hebben. Wij leggen je ook uit wat de voordelen zijn van een nieuwe koffievoorziening op het werk.

Franke koffiemachines voor op het werk

Meer mogelijkheden

De technologie verandert snel en dat zien wij in de wereld van koffieautomaten ook terug. Door de jaren heen zijn koffiemachines voor op het werk flink veranderd en voorzien van nieuwe functionaliteiten. Zo zijn bijna alle machines voorzien van touchscreens voor een duidelijke oog-handcoördinatie. De touchscreens zorgen ook voor andere mogelijkheden, zoals meertaligheid, eigen indeling van consumpties en in sommige gevallen ook het tonen van een screensaver of promotieafbeeldingen.

Meer variaties

Een nieuwe koffieautomaat kan ook voor meer variatie zorgen. Waar vroeger alleen koffie en heet water uit de automaat kwam, zijn er nu veel mogelijkheden bij gekomen. Cappuccino, caffè latte, latte macchiato, chocolademelk of café mocca zijn bijna niet meer weg te denken als keuze op de moderne koffieautomaat. Wil je aan ieders verwachtingen voldoen en je medewerkers tevreden houden, dan is een nieuwe koffieautomaat geen verkeerde keuze.
koffievariaties
koffie gemaakt van verse koffiebonen

Meer kwaliteit

Je medewerkers, klanten of gasten verwachten een steeds hogere kwaliteit koffie op de werkvloer. De oude vertrouwde smaak van het kopje instant koffie is in sommige gevallen niet goed genoeg meer. Tegenwoordig is er meer vraag naar koffie van verse bonen, iets wat men thuis en in de horeca ook graag drinkt. Gelukkig is er tegenwoordig veel keuze in koffieautomaten met versie koffiebonen voor op het werk.

Minder kosten

Door heel bewust te kijken naar de mogelijkheden en wensen met betrekking tot de koffievoorziening op het werk kan je als inkoper veel geld besparen. Ondanks dat er op internet veel informatie staat over koffieautomaten, is het slim om persoonlijk contact te zoeken met een koffie expert. Samen met de koffie expert kijk je naar de huidige situatie en de behoefte op het gebied van kwaliteit, service en prijs. Door te kiezen voor de juiste koffievoorziening die past bij jouw organisatie zal je uiteindelijke goedkoper uit zijn.
handen schudden in showroom Coffee Fresh
gedoe en kopzorgen

Minder gedoe

Een nieuwe koffieautomaat met lekkere koffie zal je minder kopzorgen geven. Want als je medewerkers tevreden zijn over de koffie, hou jij tijd over voor andere facilitaire zaken. Kies je voor een goede leverancier dan weet je dat je de eerste jaren zonder gedoe vooruit kan. Mocht er toch onverhoopt wat aan de hand zijn, is het fijn als je weet bij wie je terecht kan. 
Door te kiezen voor een leverancier met vaste monteurs weet je zeker dat je geen extra tijd kwijt bent. Zo kennen onze vaste monteurs de werkwijze en procedures bij klanten en weten waar ze moeten zijn. Het onderhoud wordt gedaan of de storing wordt verholpen zonder dat jij of je medewerkers er last van hebben.
gedoe en kopzorgen
man kijkt naar bord met notities

Nieuwsgierig naar meer?

Zo zie je maar, een nieuwe koffievoorziening kan je veel opleveren. Of het nu tijd, geld of nieuwe mogelijkheden zijn, een nieuwe koffieautomaat is altijd een goed idee. Wil je meer weten over het besparen van geld. Lees dan, in ons blog, op welke manier je jouw medewerkers de beste kop koffie kan aanbieden en tegelijkertijd kosten kunt besparen.

fancybox loading gif