Verbeter de kwaliteit van je koffieautomaat op 4 manieren

    13 augustus 2019
    3 minuten leestijd

Als je werkdag begint neem je natuurlijk een lekker kopje koffie, toch? Maar niet elke werknemer in Nederland zal even blij zijn met de koffie die uit de koffieautomaat op het werk komt. Bij sommige bedrijven is de kwaliteit van de koffiemachine ver onder de maat. Dat moet beter, vinden wij. Vandaar dat wij je vandaag vertellen hoe de kwaliteit van de koffieautomaat op het werk kan worden verbeterd.

Productiever op het werk
Koffiebonen

Laat de koffieautomaat goed afstellen

Bij elke koffiemelange hoort een eigen afstelling van de koffieautomaat. Koffie is een product dat geen middelmatigheid tolereert en zeker espresso koffie niet. Het proces van het in contact brengen van gemalen koffie met heet water, onder hoge druk, moet in elk detail goed zijn om een lekker resultaat te krijgen. Daarom is de afstelling van je machine van groot belang. Wil je de kwaliteit van de koffieautomaat verbeteren, laat dan de afstelling van je koffiemachine controleren.

Of ga op zoek naar een andere koffieautomaat

Wil je kwaliteit en ben je niet bang om een ingrijpendere verandering aan te gaan? Dan is het kiezen van een nieuwe koffieautomaat misschien wel een stap in de goede richting. Als je gaat voor een nieuwe koffieautomaat heb je de mogelijkheid om een machine te kiezen die voorzien is van de laatste technologie. Laat je dan ook informeren over de mogelijkheden van dit moment. Onze koffie experts vertellen je graag over de kwaliteit van de koffieautomaat en alle belangrijke onderdelen in de koffieautomaat.
Website Coffee Fresh
koffie proeven

Kies een goede koffie

Misschien heb je al een goede koffieautomaat, dan hoef je natuurlijk geen nieuwe te kiezen. Maar in een goede koffieautomaat hoort natuurlijk goede koffie. Kies dan ook voor kwaliteit en laat je voorlichten door één van onze  koffie experts. Zij kunnen je precies vertellen welke koffie het beste past bij jouw smaak. Kom ook eens koffie proeven in één van onze showrooms en ontdek de smaak van goede koffie. Wil je de kwaliteit van de koffieautomaat verbeteren dan is een kwalitatief goede koffie van groot belang.

Vraag een expert

Wij zeggen het wel vaker, neem eens contact op met één van onze koffie experts. Zij kunnen je namelijk advies geven over de juiste koffievoorziening op het werk, over de lekkerste koffie en de beste afstelling. Tijdens een persoonlijk gesprek leer je meer over koffie en de mogelijkheden om kwaliteit te krijgen zonder teveel te betalen. Wij vinden het belangrijk dat je de beste keuze maakt en zullen je dan ook graag alles uitleggen in één van onze showrooms. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Vraag een expert
fancybox loading gif