Kan ik met een automaat voor verse bonen kannen koffie zetten?

    15 januari 2019
    2 minuten leestijd

Tijdens een lange vergadering mag lekkere koffie natuurlijk niet ontbreken! Je kan er voor kiezen om van te voren koffie en thee in thermoskannen klaar te zetten. Wij krijgen vaak de vraag of je met een koffiebonen automaat wel kannen koffie kan zetten. Wij geven je het antwoord.
Thermoskannen
Vergadering met koffie

Koffie voor de vergadering

Hoewel wij het voor de kwaliteit van de koffie niet aanraden is het wel mogelijk om kannen koffie te zetten met de meeste espressobonen koffieautomaten. Maar wanneer er een kan koffie wordt gezet gaat de kwaliteit wat achteruit. Want bonenkoffie is het lekkerste als het vrij snel na het zetten wordt gedronken. Dan zitten alle aroma’s en smaken nog in de kop koffie. Als je de koffie een tijdje laat staan gaat dit achteruit. Koffie voor de vergadering die over bijvoorbeeld een kwartier begint is dan ook lekkerder als die gemaakt is van instant of freshbrew koffie.

Double Taste koffieautomaten

Daarom hebben onze koffieautomaten een vrij unieke Double Taste functie, twee zetsystemen in één koffieautomaat. Voor de individuele kop koffie kunnen je medewerkers genieten van verse bonen of van freshbrew koffie. Maar voor vergaderingen kies je voor het snelle instant systeem. Dezelfde koffieautomaat heeft namelijk beide zetsystemen in één. Binnen no-time heb je een kan koffie gezet en kan iedereen tijdens de vergadering genieten van heerlijke koffie.
vergadering met collega
duim omhoog

Enkele voordelen van onze Double Taste koffieautomaat

  • Altijd een koffie die past bij de ‘smaak’ behoefte van medewerkers en klanten.
  • Minder afval en residu
  • Ook bij piek- en vergadermomenten ‘minder wachtrijen’ . 
  • Geen extra kosten, enkel het gemak.

Meer weten?

Nieuwsgierig wat onze espressobonen koffieautomaten nog meer kunnen? Of naar de mogelijkheden van onze Double Taste koffieautomaat? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze koffiespecialisten.
Contact op nemen met Coffee Fresh