Is het een feit of een fabel dat een koffiemachine huren duurder is dan kopen?

    16 april 2019
    2 minuten leestijd

Wij horen regelmatig dat klanten een koffieautomaat liever willen kopen dan huren. Toch raden wij aan om een koffieautomaat te huren. Want het is absoluut een fabel dat huren duurder is dan kopen.
je bent minder geld kwijt

Fabel

Ongeveer 90% van onze klanten huurt een koffieautomaat. Je vraagt je misschien af waarom, maar het antwoord is simpel. Je bent goedkoper uit. Toch denken sommige inkopers dat het kopen van een koffieautomaat beter is voor de portemonnee. Maar bij ons is in alle gevallen het huren van een koffiemachine een betere optie. Huren is duurder, dat is een fabel!

Hoe zit dat dan?

Bij het kopen van een koffieautomaat ben je in 1 keer een flinke klap geld kwijt. Daarnaast betaal je per maand voor een onderhoudscontract. Als je een koffieautomaat huurt hoef je zelf geen investering te doen, die doen wij. Daarnaast zit het onderhoud bij de huurprijs is, dit scheelt al gauw enkele euro’s tot tientjes per maand.
geld besparen op de koffie
blije koffiedrinker

Huren heeft nog meer voordelen

Wij gaan voor een duurzame relatie met onze klanten. Je weet wat je aan ons hebt en wat je van ons kan verwachten en wij kennen je organisatie. Wij kunnen op deze manier een samenwerking aan gaan met korte lijnen en wij kunnen snel schakelen. Is er iets aan de hand of heb je een vraag over de koffie, dan kan je altijd bij het team van accountmanagers terecht. Wij vinden daarin transparantie heel belangrijk, geen gedoe en gewoon goede koffie!

Nieuwsgierig naar het huren van een koffieautomaat?

Onze accountmanagers kunnen je precies de voordelen van het huren van een koffiemachine voor op het werk uitleggen. Zij laten je graag zien wat je bespaart als je kiest voor huur in plaats van koop. Laat je verrassen door de mogelijkheden.
vraag informatie aan
fancybox loading gif