De 5 meest gelezen CF nieuws en blog berichten in 2018

24 december 2018

Het jaar zit er al weer bijna op, tijd om 2018 eens door te nemen. December is traditiegetrouw de maand waarin we overladen worden met lijstjes. Ook wij blikken terug op het jaar 2018 met de 5 meest gelezen berichten op onze website.

5. Instant koffie versus verse koffiebonen: de voor- en nadelen

Ons item over de verschillen tussen instant koffie en koffiebonen staat op een welverdiende 5de plaats. In dit item vertelden wij je over de voor- en nadelen van beide soorten en leggen wij het verschil uit. 

cappuccino en latte art gemaakt met een piston machine

4. Johnny vertelt over Coffee Fresh in onze nieuwe sfeerfilm

Begin dit jaar presenteerden wij onze nieuwe sfeerfilm. Binnen 1 minuut vertelt Johnny je alles over Coffee Fresh, van hoeveel kopjes koffie we per seconde zetten tot de belangrijkste speerpunten van onze organisatie. Je ziet het allemaal in onze nieuwe sfeerfilm!

3. Vandaag haal ik koffie voor Kevin

Koffie er in en dan aan de slag, zo begint de dag van Kevin. Het enthousiasme spat er van af, misschien is dit item daarom wel een van de meest gelezen items van 2018. Heb je het nog niet gelezen, dan wordt het toch tijd om te ontdekken wat Kevin bij Coffee Fresh doet.
Vandaag haal ik koffie voor Kevin
Op de koffie bij Dachser

2. Op de koffie bij Dachser

Wij gingen op de koffie bij DACHSER, één van de meest toonaangevende Europese logistieke dienstverleners. Net als Coffee Fresh is DACHSER een familiebedrijf waar met toegewijde werknemers en innovatief denken veel wordt bereikt. Een leuk item met in de spotlight een klant die al meer dan 30 jaar van onze koffie geniet!

1. De belangrijkste koffie trends voor 2018

En dan de absolute nummer 1 in ons lijstje meest gelezen Coffee Fresh nieuws en blog berichten: De belangrijkste koffie trends voor 2018. Met een voorspellende blik keken wij naar 2018 en vertelden wij je over de koffiezaken die in 2018 wel eens een trend zouden kunnen worden.

Ook voor 2019 hebben wij weer een nieuwe lijst met trends gemaakt. Nieuwsgierig? Lees hier de belangrijkste koffie trends voor 2019.
2018 in koffiebonen