De werkomgeving verandert, maar de koffiehoek dan?

    29 augustus 2017
    2 leestijd

Er zijn een aantal belangrijke trends gaande als het gaat om onze werkomgeving. De verwachting is dat een kantoor in de toekomst meer en meer een plek wordt voor waardevolle ontmoetingen en zorgt voor verbinding tussen medewerkers, organisatie en klanten.

Vergaderkamer bij Coolblue

Steeds meer werknemers zijn op zoek naar een werkomgeving waarin zij geïnspireerd worden. Werkgevers springen hier op in en creëren bijvoorbeeld open vergaderruimtes waar collega’s bij elkaar kunnen komen en op een ontspannen manier ideeën met elkaar kunnen delen. Zoals bijvoorbeeld de vergaderkamer "het kopje" bij Coolblue (niet mokken).

Inrichting koffiehoek

Koffie is hier een steeds belangrijker onderdeel in geworden. Door de jaren heen hebben wij gezien dat koffie op het werk steeds belangrijker wordt. Ook de inrichting van de koffiehoek krijgt steeds meer aandacht.

Coffee Fresh label

Daarom hebben wij een compleet assortiment met producten om de koffiehoek netjes in te richten. Want heeft u wel eens gedacht aan een dispenser met suikersticks of melksticks voor naast de automaat? Of een bekerdispenser met magneetbevestiging voor aan de koffieautomaat? En wat dacht u van een tafeldispenser met alle noodzakelijke ingrediënten voor bij de koffie? Of de suiker en melksticks in een mooi Coffee Fresh blik?

Wij denken mee

Samen met onze klanten kijken wij naar de mogelijkheid om de koffiehoek meer uitstraling te geven. Of je nu een gepersonaliseerde koffieautomaat met je eigen company branding wil, of een complete achterwand vol koffiebeleving. Wij denken graag met je mee!