Op de koffie bij Mevo Precision Technology

    30 augustus 2016
    2 minuten leestijd

Op een zonnige woensdag stapt onze accountmanager Marcel ter Horst bij Mevo Precision Technology binnen. Op persoonlijke nacontrole na het plaatsen van nieuwe koffieautomaat. Mevo Precision Technology heeft onlangs gekozen voor het inruilen van hun oude koffieautomaat voor een nieuwe koffieautomaat.

Al jaren klant

Marcel heeft een afspraak met Rob de Jong, die hem hartelijk ontvangt. Mevo Precision Technology is al sinds jaar en dag klant van Coffee Fresh. Op de vraag waarom zij destijds hebben gekozen voor Coffee Fresh heeft Rob niet echt een antwoord. Behalve dat zij op zoek waren naar een partij die een oplossing kon bieden voor de koffievoorziening.

Mevo Precision Technology
kopje koffie bij Mevo Precision Technology

Een fijne samenwerking

De samenwerking is door de jaren heen al meerdere keren verlengd. “Coffee Fresh is gewoon een fijn bedrijf om mee samen te werken. Er is veel persoonlijk contact met de mensen van de buitendienst. Bestellingen worden altijd op tijd geleverd. En als er vragen zijn dan is er altijd een vriendelijk antwoord. Bovendien doen de automaten het super en mocht er dan toch iets zijn is de monteur na een belletje erg snel ter plaatse. Ik zou Coffee Fresh aan iedereen aanbevelen.” aldus Rob de Jong.

Over Mevo Precision Technology

Mevo Precision Technology gevestigd in Ruurlo, is gespecialiseerd in het produceren van fijnmechanische onderdelen en samengestelde producten voor de high-techindustrie. Mevo creëert meerwaarde door oplossingsgericht mee te denken met haar opdrachtgevers. Het succes van Mevo wordt voor een groot deel bepaald door de vakkennis, betrokkenheid en inzet van de werknemers.
Mevo Precision Technology logo