De 7 meest gelezen CF nieuws en blog berichten in 2019

    03 december 2019
    3 minuten leestijd

2019 zit er al weer bijna op, het jaar is voorbij gevlogen. Tijd om 2019 eens door te nemen! In december worden wij bijna traditiegetrouw overladen met lijstjes. Daar past dit lijstje perfect bij. Wij blikken terug op het jaar 2019 met de 7 meest gelezen berichten op onze website.

We merken vooral dat duurzaamheid en MVO een belangrijk onderwerp is geweest dit jaar. Ontdek hier onder andere welke duurzame berichten populair waren in 2019!
Close Future logo

7. Close Future, de toekomst is dichterbij dan je denkt

2019 was voor ons hét jaar van de duurzaamheid. Wij werken al jaren aan het verduurzamen van onze organisatie. Om dit beleid uit te dragen en tastbaar te maken hebben wij alle duurzame activiteiten gebundeld onder de naam Close Future. Want duurzaamheid begint bij jezelf, de toekomst is dichterbij dan je denkt.

6. Bekerrecycling, een stap richting een duurzame wereld!

Begin dit jaar introduceerden wij het nieuwe Close Future bekerrecycling concept voor de zakelijke koffiemarkt. Als je kiest voor Close Future bekers, dan maak je een duurzame keuze. De bekers worden in je organisatie, hopelijk meerdere malen, gebruikt en vervolgens ingezameld. Na de inzameling worden de dozen met bekers opgehaald en specialistisch verwerkt tot grondstof voor bijvoorbeeld hygiƫnepapier.

Close Future bekerrecycling op het werk
Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

5. Coffee Fresh behaalt Trede 3 op de PSO-prestatieladder

Een van de mooiste berichten van 2019, al zeggen wij het zelf. Met trots mogen wij zeggen dat wij Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) hebben bereikt. Wij zetten ons al jarenlang in voor goede werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit sociaal ondernemerschap is nu officieel erkend met een PSO-certificaat.

4. Koffiedik inzamelen en recyclen, kan dat?

Bij het zetten van koffie blijft vaak residu achter. Het recyclen van koffiedik lijkt interessant, maar het duurzaam inzamelen en recyclen van koffiedik is in de praktijk in veel gevallen niet haalbaar.

Er zijn duurzamere oplossingen voor het hergebruiken van koffiedik. Deze oplossingen zijn eigenlijk ook nog eens veel makkelijker. Wij hebben in ons blog uitgelegd wat je allemaal met koffiedik kan doen.

Koffiedik inzamelen en recyclen
favoriete thee van Nederland

3. Wat is de meest verkochte thee smaak?

Na koffie is thee een van de meest populaire drankjes op de werkvloer. Er komen steeds meer smaken thee op de markt, van exotische fruitsmaken tot heerlijke ontspannende kruidenthee. In ons blog vertellen wij je welke soorten thee het meest worden verkocht en hoe deze theesoorten smaken.

2. Wij gaan verhuizen

Begin 2019 mochten wij met trots delen dat het hoofdkantoor van Coffee Fresh gaat verhuizen naar de Beemd in Velp. Door het succes van de afgelopen jaren zijn wij uit ons jasje gegroeid. Daarom verhuist het hoofdkantoor van Coffee Fresh van Drempt naar duurzame nieuwbouw aan het knooppunt Velperbroek. Eén van de voorbereidingen die wij hebben kunnen plaatsen: een mega groot spandoek. Heb jij dit spandoek al gezien?
Coffee Fresh spandoek aan het knooppunt Velperbroek
Wat zijn de koffie trends voor..

1. De 10 belangrijkste koffie trends voor 2019

En dan de absolute nummer 1 in ons lijstje meest gelezen Coffee Fresh nieuws en blog berichten: De belangrijkste koffie trends voor 2019. Met een voorspellende blik keken wij naar 2019 en vertelden wij je over de koffiezaken die in 2019 wel eens een trend zouden kunnen worden.

Ook voor 2020 hebben wij weer een nieuwe lijst met trends gemaakt. Nieuwsgierig? Lees hier de belangrijkste koffie trends voor 2020.