5 redenen waarom een WF5 je werkplek verbetert

    19 oktober 2021
    2 minuten leestijd

Wij hebben verschillende oogstrelende waterautomaten in ons assortiment. De WF4.1 en WF5 zijn met hun eenvoudige, maar elegante design perfect voor elk bedrijf. Vandaag vertellen wij je 5 redenen waarom een WF5 je werkplek verbetert.

1. design tot in de puntjes

De WF5 waterautomaat is een echte eye catcher. Deze luxe waterkoeler met een elegant design, heeft een robuuste stalen kast en mooi vormgegeven kunststof panelen. Door de ergonomische taphoogte hoef je niet te bukken om water te tappen. Met de geïntegreerde bekerdispensers kan deze automaat op elke locatie worden neergezet.

2. direct chill technology

De WF5 heeft een volledig gesloten direct chill watersysteem en wordt direct op de waterleiding aangesloten. Bij een direct chill watersysteem is er geen sprake van een interne watertank, maar wordt het water gekoeld terwijl je tapt. Het leidingwater gaat door een afgesloten leiding (spiraal) die wordt gekoeld door een ijsbank. Het resultaat is dat elk glas water even koud is.

3. veiligheid en hygiƫne

Door het gesloten systeem komt het water bij een direct chill watersysteem pas in aanraking met de lucht als het in je beker of glas stroomt. Dit minimaliseert het risico op bacteriegroei en zorgt ervoor dat het onderhoud minimaal is. Daarnaast is deze waterautomaat voorzien van een lekbak met sensoren en visuele oplichtende alarmering op de tapkraan.

4. altijd koud water

De WF5 kan op elke locatie met een wateraansluiting worden aangesloten. Zodat je binnen no time een lekker glas water kan tappen. Vul je liever een kan of fles? Met een capaciteit van 22 liter per uur kan deze waterautomaat dat gemakkelijk aan.

Gekoeld water of toch liever water op kamertemperatuur

5. kamertemperatuur

Naast gekoeld water is het ook mogelijk om water op kamertemperatuur te pakken. Door deze extra optie zullen de gebruikers meer keuzemogelijkheden ervaren en dit zorgt voor extra tevredenheid onder je werknemers.

Waar wacht u nog op?

De WF5 is dé waterautomaat voor elke organisatie. Daarnaast is deze automaat vele malen goedkoper en hygiënischer dan een waterkoeler met waterbidon! Kies dus nu voor een WF5 waterautomaat!