5 redenen waarom wij onze klanten graag uitnodigen in onze showroom

    31 augustus 2021
    2 minuten leestijd

Naast het feit dat wij het heel gezellig vinden om een kopje koffie te drinken met onze klanten, weten wij dat een bezoek aan onze showroom het verschil kan maken. Wij vertellen je graag 5 redenen waarom het een goed idee is om onze showroom te bezoeken.

1. koffie proeven

Een van de belangrijkste redenen om naar onze showroom te komen is om koffie te proeven. Wij hebben vele soorten en smaken, dus voor ieder wat wils. In onze showroom kunnen wij je advies geven en verschillende smaken laten proeven om zo te kijken wat het beste past bij de organisatie. Naast koffie kunnen wij ook cappuccino’s, espresso’s, latte macchiato’s of andere variaties laten proeven. Zo kun je alleen of wellicht met een aantal collega’s tot een goede keuze komen.
Latte art gemaakt door de barista van Coffee Fresh
Franke koffieautomaat op het werk met witte achtergrond

2. koffieautomaten proberen

Naast de smaak van de koffie is de koffieautomaat natuurlijk erg belangrijk. In onze showroom tonen wij verschillende modellen om te bekijken en te testen. Ook kunnen wij uitleggen hoe de verschillende automaten werken en je informeren over de schoonmaak van de koffieautomaten. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden van onze koffieautomaten en is de keuze voor een nieuwe koffievoorziening gemakkelijker.

3. ontdek Coffee Fresh

Wij laten je graag onze collega's zien bij Coffee Fresh. Op onze website kan je een kijkje nemen in het smoelenboek, maar bij ons op locatie kan je de medewerkers ook echt ontmoeten. Kom je een kopje koffie drinken op ons hoofdkantoor dan is zelfs een rondleiding mogelijk. Zo leer je Coffee Fresh pas echt kennen!

Ontdek Coffee Fresh en haar medewerkers, waaronder Johnny Fresh
Coffee Fresh assortiment

4. beeld van assortiment

In onze showroom laten wij ook graag ons productassortiment zien. Wij zeggen niet voor niets een totaalleverancier te zijn voor het gehele facilitaire concept. Onze accountmanagers vertellen hier graag meer over.

5. totaal vernieuwd

Het nieuwe coffee experience center in Breukelen heeft in 2020 zijn deuren officieel geopend. Iedereen is van harte welkom om onze koffie te proeven en te ontdekken wat Coffee Fresh voor jouw bedrijf kan betekenen.
Vernieuwde Coffee Fresh showroom in Breukelen

Ook nu is een bezoek mogelijk!

Ook nu, in deze corona-tijd, is het mogelijk onze showrooms te bezoeken. Wij ontvangen alléén klanten op afspraak en hanteren natuurlijk de RIVM richtlijnen. Dat wil zeggen dat wij 1,5 meter afstand houden en wij regelmatig onze handen wassen. Wanneer iemand verkouden is of koorts heeft dan wordt de afspraak verzet.

Nieuwsgierig geworden naar onze showroom, dan nodigen wij je van harte uit om een kop koffie te komen drinken!
fancybox loading gif