6 dingen die je misschien nog niet wist over Coffee Fresh

    08 november 2022
    2 minuten leestijd

1. al meer dan 50 jaar koffieautomaten

De allereerste koffieautomaat werd in1967 bij de Juliana-huishoudschool te Doetinchem geplaatst. Indertijd een revolutionair apparaat. In de begin jaren was het geen vetpot, maar het ging steeds beter lopen. Ondertussen is Coffee Fresh een landelijk opererende organisatie met drie eigen vestigingen en twee partners.
Oude vrachtwagen van Coffee Fresh wordt geladen
Kijkje in ons Coffee Experience Center in Breukelen langs de A2

2. wij hebben 5 locaties met showrooms

Koffie is beleving en dat weten wij als geen ander. Wij nodigen onze klanten graag uit om een kop koffie te komen drinken in een van onze showrooms. Met 5 showrooms verdeeld over Nederland zijn wij altijd dichtbij. Het vernieuwde coffee experience center in Breukelen heeft in 2020 zijn deuren officieel geopend.

3. wij gaan voor duurzaamheid

Wij vinden dat we een speciale verantwoordelijkheid hebben tegenover de volgende generaties op deze aarde. Daarom nemen wij duurzaamheid zo serieus. Wij hebben het vaak over Close Future, ons duurzaamheidsbeleid en onze visie op een duurzame toekomst. Close Future is ons verhaal omtrent duurzaamheid. Het is een verhaal om voor zowel onze medewerkers als klanten duurzaamheid en MVO tastbaar maken.
Close Future logo
Service auto

4. wij hebben de snelste service

Wij verplichten onszelf, als de automaat geen koffie meer geeft, om binnen 8 uur na melding van een storing aanwezig te zijn. Tegen een kleine meerprijs zelfs binnen 4 uur. Deze bewering is niet zomaar bedacht, maar deze kunnen wij onderbouwen met onze cijfers. Dit doen maar weinig anderen ons na.

5. onze medewerkers zijn belangrijk

Door hun jarenlange ervaring en kennis zijn onze medewerkers onmisbaar geworden. De medewerkers van Coffee Fresh hebben een passie voor koffie en vertellen u er graag over. Wij weten hoe belangrijk koffie is voor een organisatie en doen er dan ook alles aan om de beste koffievoorziening en service te bieden.
Coffee Fresh medewerkers

6. wij zijn op vele sociale media kanalen actief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Coffee Fresh nieuws? Wij zijn onder andere actief op Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn. Ook hebben wij een Instagram account van Johnny Fresh (onze mascotte) die je kan volgen! Kijk snel eens.

fancybox loading gif