Vandaag haal ik koffie voor Ronald

    06 juli 2018
    2 minuten leestijd

alweer 7 jaar accountmanager bij Coffee Fresh

Het is maandag en dat betekent dat Ronald aan het werk is in Enschede. Het is zijn vaste dag op kantoor, zodat hij met zijn accountmanager binnendienst kan overleggen. De ideale tijd om koffie voor Ronald te halen.

Het is alweer 7 jaar geleden dat Ronald begonnen is bij Coffee Fresh. Hij werkte een tijd voor een andere koffieleverancier en was dus al bekend met de markt. Ook had hij een groot netwerk, een ideaal startpunt om voor Coffee Fresh het noorden van Nederland te gaan voorzien van lekkere koffie.
Ronald, accountmanager bij Coffee Fresh

familiebedrijf met korte lijnen

Ik kende Coffee Fresh al en heb gesolliciteerd omdat ik de sfeer bij Coffee Fresh zo fijn vond. Het is een familiebedrijf en dat merk je aan alles. De kernwaarden van Coffee Fresh, vooral het persoonlijke en de korte lijnen trokken mij enorm aan. Het wij-gevoel en de groepsdynamiek zijn voor mij heel belangrijk. Dat maakt dat ik elke dag met plezier aan het werk ga.” vertelt Ronald.

Hij gaat verder: “Dagelijks vertel ik klanten en prospect alles over Coffee Fresh en probeer ik samen met de klant tot de beste koffievoorziening voor hun organisatie te komen. Vooral de diversiteit maakt mijn werk leuk. De ene dag heb ik vooral afspraken met bestaande klanten waar ik na verloop van tijd echt een band heb opgebouwd. Andere dagen bezoek ik nieuwe bedrijven en leer ik leuke contactpersonen kennen die ik enthousiast mag maken voor Coffee Fresh. Laatst heb ik een klant uitgenodigd op ons hoofdkantoor, hoewel dit meer dan 2 uur rijden was, wilde de contactpersoon graag langskomen. Het leuke is dat een bezoek aan de showroom vaak de verwachting van de klant overtreft.

golfen, voetbal en kaatsen

Naast werken is Ronald regelmatig te vinden op de golfbaan en het voetbalveld. Maar ook het typisch Friese kaatsen doet hij met veel plezier. Mocht je Ronald spreken, vraag er maar eens naar. Hij vertelt er graag over, het liefst natuurlijk in het Fries.
Ronald aan het kaatsen