Begin het jaar met goede koffie op het werk

08 januari 2019

Kopje koffie van Coffee Fresh
2019 is net begonnen en wij vinden het tijd dat iedereen in Nederland kan genieten van heerlijke koffie. Wij zeggen niet voor niets: “De beste kop koffie op de werkvloer, daar staat Coffee Fresh voor!” Maar hoe kan je ervoor zorgen dat je medewerkers, klanten en bezoekers dit jaar kunnen genieten van heerlijke koffie? Wij hebben het antwoord!
Het belang van goede koffie op het werk mag niet worden onderschat. Want uit onderzoek blijkt dat 54% van de werknemers productiever zijn als zij lekkere koffie drinken. Goede koffie op het werk is natuurlijk voor ieder inkoper of facilitair manager iets anders. De één wil graag een snel kopje koffie, de ander geniet liever van een vers gemalen bonen koffie en wil daar best even op wachten.
Koffie in de industrie

Begin bij het begin

Ben je op zoek naar een passende koffieautomaat voor op het werk dan is het van belang dat je eerst inventariseert wat je wilt. Een goed uitgangspunt is je huidige voorziening. Ga op zoek naar de antwoorden op de volgende vragen. De antwoorden geven namelijk inzicht in de wensen en eisen voor een nieuwe koffievoorziening.

  • Wie is de huidige leverancier?
  • Hoelang loopt het contract nog?
  • Hoe is de koffieautomaat bevallen?
  • Wat voor type zetsysteem is het?
  • Voldoet dat nog?
  • Zijn er veel technische problemen geweest?
  • Hoe was de serviceverlening?
Werknemer van Coffee Fresh

Ga op zoek naar de klik

Wanneer je de wensen en eisen voor je nieuwe koffieautomaat hebt geformuleerd kan je op zoek naar een leverancier. Je gaat vaak een contract aan voor een aantal jaar met een leverancier. Het is dan ook logisch dat je op zoek gaat naar een leverancier waar je een goed gevoel bij hebt. Dus kijk niet alleen naar de koffieautomaten op een website van de leverancier, maar ook naar het bedrijf en de mensen achter het bedrijf.

Nieuwsgierig naar meer?

Wij schrijven regelmatig over goede koffie op het werk. Lees bijvoorbeeld onze gratis whitepaper "7 tips voor het slim inkopen van een koffievoorziening", hier vind je uitgebreide informatie en inspiratie omtrent het inkopen je nieuwe koffievoorziening.
Whitepaper van Coffee Fresh