Vandaag haal ik koffie voor Wim

    08 juni 2018
    3 minuten leestijd

Wim, plaatsingsmonteur bij Coffee Fresh

tijd om te proeven

Het is een uur of 10 in de ochtend als ik bij de technische dienst naar binnen stap. Het juiste moment om koffie te halen voor Wim, plaatsingsmonteur bij Coffee Fresh. Wim is net klaar met het afstellen van een Franke Foammaster A600 met verse melk, tijd om eens te proeven.

Wanneer wij zitten begint hij te vertellen: “Ondertussen werk ik al bijna 16 jaar voor Coffee Fresh. Met een achtergrond in telematica en een korte loopbaan als assistent systeembeheerder, kwam ik via-via in aanraking met Coffee Fresh. Het was in het begin een uitdaging om aan de slag te gaan als plaatsingsmonteur. De uitdaging zit hem in het zorgen dat, als de koffieautomaat is geïnstalleerd, de klant de beste kop koffie krijgt geserveerd.

nieuwe koffieautomaten houden het uitdagend

Hij gaat verder: “Met de komst van nieuwe koffieautomaten, die voorzien zijn van meer multimedia, komt het steeds dichter in de buurt van mijn opleidingsachtergrond. Je zou bijna kunnen zeggen dat tegenwoordig de luxe koffieautomaten voorzien zijn van een soort tablet, een kleuren touchscreen waar je ook video’s op kunt afspelen en sommige zijn zelfs verbonden met het internet. Deze ontwikkelingen maken mijn werk uitdagend en met ruimte voor zelfontwikkeling.

Wim is drummer bij de Daltons Showband

klantcontact blijft leuk

De laatste tijd maak ik veel koffiemachines klaar, dit doe ik vanuit ons hoofdkantoor in Drempt. Als het nodig is spring ik bij in het veld. Zoals laatst met het plaatsen van meer dan 150 koffieautomaten bij een groot ziekenhuis. Het plaatsen van koffieautomaten is leuk werk en vooral het klantcontact blijft een leuk onderdeel.” vertelt Wim enthousiast.

Ook in de weekenden zit Wim niet stil, hij treedt regelmatig op met de Daltons Showband, een veelgevraagde band bij bruiloften. Daarnaast is hij druk aan het verbouwen van zijn huis en verwachten hij en zijn vrouw een derde kindje. Al met al een druk leven, maar met 5 á 6 kopjes koffie per dag heeft hij hier zeker genoeg energie voor!