Op de koffie bij Dachser

    09 oktober 2018
    2 minuten leestijd

Bijna geen enkele bedrijfstak ontwikkelt zich zo snel als de logistiek. Zo ook onze klant DACHSER, één van de meest toonaangevende Europese logistieke dienstverleners met meer dan 30.000 medewerkers en 396 locaties wereldwijd, waarvan 6 in Nederland. Net als Coffee Fresh is DACHSER een familiebedrijf waar met toegewijde werknemers en innovatief denken veel wordt bereikt.

Op de koffie bij…

Al meer dan 30 jaar drinken de medewerkers van DACHSER onze koffie. Wij waren benieuwd naar het verhaal achter onze jarenlange samenwerking en gingen op bezoek in Zevenaar.

Na een hartelijk ontvangst bij DACHSER, werd er onder het genot van een kopje koffie met een koekje enthousiast over DACHSER verteld. “In het Logistics Center Zevenaar kan men dagelijks genieten van onze koffie. Elke dag rijden in totaal zo’n 700 tot 800 vrachtwagens van en naar het bedrijfsterrein van DACHSER. De vrachtwagenchauffeurs rijden veel kilometers en wat is er dan lekkerder dan even een korte pauze met een kopje koffie?
Dachser vrachtwagens
handen vol koffiebonen
De chauffeurs moeten natuurlijk wel wakker blijven onderweg, dat maakt de koffievoorziening zo belangrijk. Er zijn dagelijks zo’n 250 koffiedrinkers die gebruik kunnen maken van drie koffiemachines die op verschillende locaties in het immense bedrijf staan. Daarnaast zijn er drie vendingmachines die de medewerkers op kantoor en de chauffeurs kunnen voorzien van een lekker tussendoortje of een gekoelde drank.

Stimuleren om gezonder te leven

DACHSER stimuleert continue zijn medewerkers om gezonder te leven. Samen met Coffee Fresh hebben zij gekeken naar een passend assortiment voor in onze vendingmachines, zodat dit aansluit op hun vitaliteitsprogramma. Met het meedenken en het uitgebreide assortiment worden zij als klant zoveel mogelijk ontzorgd. Dat maakt Coffee Fresh een fijne partner, waarmee zij dus al 30 jaar zaken doen.
Dachser Logistics Center Zevenaar
Dachser Logistics Center Zevenaar

Snelle service

Als laatste hebben wij het nog even over de snelle service. Want bij een bedrijf met zoveel koffiedrinkers wil je natuurlijk niet dat de koffieautomaat lang stil staat. Bij uitval is Coffee Fresh altijd snel aanwezig en de technici weten precies waar ze moeten zijn. Voor je het weet werkt de koffieautomaat weer en dat is wel zo prettig.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor je transportbedrijf? Neem eens contact op met een van onze koffie-experts en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Coffee Fresh in de transportwereld