De ideale koffiemachine voor kleine bedrijven

    18 mei 2021
    3 minuten leestijd

Koffiemachines zijn er in veel soorten en maten, voor grote bedrijven hebben wij koffiemachines met alles er op en er aan. Deze standalone machines hebben natuurlijk te veel capaciteit voor een klein bedrijf. Maar ook voor die kleine organisaties hebben wij koffiemachines.
Cappuccino naast een laptop op een bureau

Wat is de ideale koffiemachine voor een klein bedrijf?

Coffee Fresh beschikt een koffiemachine voor kleine bedrijven. Dit is perfect voor MKB’ers. Er zijn veel geschikte koffiemachines voor kleine bedrijven die willen gaan voor goede kwaliteitskoffie. Deze koffiemachines zijn zeer geschikt voor het aantal kopjes koffie die nodig zijn door de (werk)dag. Je hebt bij ons een ruime keuze aan koffiemachines voorzien van verse melk of topping. En natuurlijk kan je kiezen uit machines met instant koffie en verse koffiebonen. Hier een greep uit ons aanbod.

Lattini, kleine koffiemachine met veel keuze

Wil je jouw medewerkers en klanten meer schenken dan een lekker kopje koffie? Dan is de Lattini dé koffiemachine voor jouw bedrijf. De Lattini brengt kwaliteit en technische perfectie samen met als resultaat een heerlijk kopje koffie.

En door het hoogwaardige melkopschuimsysteem garandeert de Lattini melkschuim van barista kwaliteit. Geef jouw medewerkers de keuze voor een heerlijke cappuccino, latte macchiato of andere koffievariatie met verse melk, het kan allemaal.
Lattini koffiemachine van Coffee Fresh
Franke MilkSystem A300

Franke A300, de kleine perfectionist

Onze nieuwe volautomatische koffiemachine Franke MilkSystem A300 Easyclean brengt de grote verscheidenheid aan koffiedranken naar uw kantoor en past perfect in elke kamer - zelfs als de ruimte beperkt is. Dit is dus een ideale koffiemachine voor kleine bedrijven en kantoren.

De Franke MilkSystem A300 koffieautomaat garandeert keer op keer lekker melkschuim gemaakt van verse melk. Deze koffieautomaat is voorzien van een inventief systeem voor het maken van een klassiek kopje koffie of een heerlijke warme melk-creatie. Van een latte macchiato tot een romige cappuccino, een espresso en nog veel meer.

CF espresso 310, een compacte koffiemachine

Wil je geen verse melk maar wel koffie gemaakt van vers gemalen koffiebonen? Dan is de Coffee Fresh espresso 310 serie iets voor jouw bedrijf. Dit is een compacte volautomatische espresso koffieautomaat.

De koffiemolen van Zwitserse kwaliteit is geschikt voor twee bonensoorten. Gebruik bijvoorbeeld een licht gebrande boon voor een overheerlijke koffie en een krachtige, donker gebrande boon voor een cappuccino. Zo drink je altijd jouw favoriete kop koffie.
Coffee Fresh espresso 310 koffiemachine
Coffee Fresh 1120 serie

Coffee Fresh 1120 serie, de snelle koffiezetter

De Coffee Fresh 1120 serie is een eenvoudige compacte serie koffieautomaten met vijf smaakvariaties, waaronder koffie, cappuccino en chocolademelk, allemaal lekker snel gezet.

Deze kleine koffiemachine is zeer gemakkelijk in het gebruik door een duidelijk en overzichtelijk keuzedisplay met LCD scherm.

Meer koffiemachines voor kleine bedrijven

Natuurlijk zijn er nog veel meer koffiemachines voor kleine bedrijven. Afhankelijk van de wensen en eisen van jouw bedrijf adviseren de koffie experts van Coffee Fresh je graag over de mogelijkheden. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact op.