Refurbished koffieautomaat, wat is dat?

    19 januari 2021
    2 minuten leestijd

Wat is refurbished?

De term refurbished is niet meer weg te denken in Nederland. De definitie van refurbished is het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product. Letterlijk vertaald vanuit het Engels is de betekenis 'oppoetsen'. De term wordt op dit moment veel gebruikt voor telefoons en laptops.

Maar natuurlijk kan dit ook gelden voor koffieautomaten. In de wereld van koffieautomaten zie je ook nog vaak de termen occasion of tweedehands. Onder refurbished koffieautomaten verstaan wij koffieautomaten die eerder in ‘gebruik’ zijn geweest en die dankzij een totale technische opknapbeurt van onze experts weer als nieuw zijn.

Want bij Coffee Fresh geven we koffieautomaten graag een tweede leven. Dat doen we met de kwaliteit, service en garantie zoals je die van Coffee Fresh gewend bent. Een win-win situatie, want dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

Voordelen van een refurbished koffieautomaat:

  • Volledige technische controle en revisie door experts van Coffee Fresh.
  • Grondige reiniging van de koffieautomaat.
  • Vervanging van onderdelen.
  • Volledige garantie en service.
  • Milieuvriendelijk.
  • Besparing op kosten.
Volledige technische controle en revisie door experts van Coffee Fresh

Nieuwsgierig naar meer koffietermen?

Bij Coffee Fresh houden wij er van om dingen simpel te maken. Vandaar dat wij een aantal termen die je tegen kan komen in de wereld van koffieautomaten op een rij hebben gezet. Alles wat betreft koffie uit een koffieautomaat is hier beschreven!
fancybox loading gif