Wat is verschil tussen cacao en chocolademelk uit de koffieautomaat?

    05 oktober 2021
    2 minuten leestijd

Het is herfst, de dagen worden korter en het weer wordt er niet beter op. Wat is lekkerder dan met een kopje chocolademelk uit de koffieautomaat opwarmen?

Veel van onze koffieautomaten bieden je de mogelijkheid om cacao, chocolade of chocolademelk te kiezen. Maar wat is het verschil? Deze vraag krijgen wij regelmatig van onze klanten. Vandaar dat wij het tijd vonden om hier antwoord op te geven, zodat je de volgende keer bij de koffieautomaat precies weet wat je moet kiezen.

Wat is cacao of chocolade?

Deze twee namen zijn bij ons in de automaat in principe gelijk aan elkaar. Het is een consumptie van cacaopoeder met heet water, zonder toevoeging van een melkproduct.

Wat is chocolademelk?

Als je kiest voor chocolademelk uit de koffieautomaat krijg je extra melk toegevoegd aan je chocolade, dit zorgt voor een milde en meer romige smaak.
cacao en chocolademelk naast elkaar

kies de volgende keer beide

Als je de volgende keer bij de koffieautomaat niet weet wat je moet kiezen, neem dan gewoon beide. Probeer het verschil tussen chocolade en chocolademelk en laat ons vooral weten wat je vindt. Maar let op, geniet met mate om een teveel aan suiker te voorkomen.

Het verschil cappuccino en latte macchiato

Het verschil cappuccino en latte macchiato

Al eerder schreven wij over het verschil tussen cappuccino en latte macchiato. Want hoewel beide espresso en melk bevatten is er wel degelijk een groot verschil.
fancybox loading gif