Wij introduceren met trots onze nieuwe aanwinst: cuppaTea

    24 juli 2023
    3 minuten leestijd


Coffee Fresh lanceert cuppaTea

Deze pure en eerlijke kwaliteitsthee is een ware traktatie voor theeliefhebbers. Met een uitgebreide selectie van 11 heerlijke theesmaken, gemaakt van ingrediënten die direct na de pluk worden verwerkt, biedt cuppaTea een ongeëvenaarde smaakervaring voor elk moment van de dag.
werknemer drinkt cuppaTea
open scheuren van theezakje cuppaTea

100% Fairtrade gecertificeerd

De zorgvuldige selectie van hoogwaardige theeblaadjes uit de landen van herkomst resulteert in een perfecte prijs/kwaliteitverhouding.

cuppaTea streeft ernaar om eerlijke handelspraktijken te bevorderen en zet zich in voor de bescherming van mens en milieu. Met trots kunnen we aankondigen dat cuppaTea 100% Fairtrade gecertificeerd is, wat betekent dat elke kop thee bijdraagt aan het welzijn van de theeboeren en hun gemeenschappen.

Natuurlijke ingrediƫnten

Naast de ethische aspecten, bevat elke cuppaTea-theezakje uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen die afbreuk doen aan de puurheid en kwaliteit van de thee.

Bovendien zijn de theezakjes voorzien van heatseal enveloppen, die de versheid van de thee behouden en een optimale smaakervaring garanderen. Het label van het theezakje is niet vastgemaakt met een nietje, waardoor je zonder problemen het zakje bij het GFT afval kan gooien.
theezakje van cuppaTea in theeglas
alle smaken cuppaTea op een rij

Heerlijke smaken

De nieuwe cuppaTea-theelijn is beschikbaar in verschillende smaken, variërend van fruitinfusies tot traditionele zwarte thee melanges. Voor meer informatie en het volledige assortiment, bekijk dan alle smaken van cuppaTea in onze webshop.

Presentatie van cuppaTea

Met cuppaTea op kantoor tover je een glimlach op het gezicht van je collega's. Onze heerlijke theesoorten zijn een gezonde en lekkere keuze voor op de werkvloer en kunnen worden gepresenteerd in aantrekkelijke presentatiedisplays.
aantrekkelijke presentatiedisplays van cuppaTea
cuppaTea theedoos

Gemak & snelheid

Wij hebben mooie displays ontwikkeld waarbij gemak & snelheid centraal staan. De dispenserdisplays zijn handig na te vullen en zorgen voor een hoge doorloopsnelheid in kantines of pantry’s. Liever een theedoos voor een vergaderruimte? Dat kan! Onze handige theedoos biedt ruimte voor 9 heerlijke smaken cuppaTea.
fancybox loading gif