Het is bijna zo ver, een compleet nieuwe webshop

    17 mei 2021
    2 minuten leestijdHet duurde wat langer dan verwacht, maar nu is het bijna zo ver. Volgende maand gaat onze nieuwe webshop live! Hou je mailbox in de gaten, want zodra het zover is sturen wij instructies naar jouw e-mailadres. Heb je nog geen account, dan kan je die natuurlijk aanvragen.
Onze nieuwe webshop kan worden getoond op alle schermen

Wat is er nieuw?

Wij hebben veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd die het nog gemakkelijker
maken om producten bij ons te bestellen.

Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Eenvoudiger

Wij houden net als onze klanten van gemak, daarom hebben we ook het menu aangepast zodat het navigeren door de site sneller en eenvoudiger gaat. Via het nieuwe notificatiecentrum zie je elke keer als je inlogt wat er veranderd is, zijn er nieuwe producten of gaat een product uit het assortiment? Je bent direct op de hoogte
Coffee Fresh barista
Met gemak bestellen

Met gemak bestellen

Het bestelproces is nog overzichtelijker waardoor je gemakkelijk je bestelling afrondt. Alle bezorginformatie die wij van jouw organisatie hebben wordt getoond, zodat jij alleen maar hoeft te focussen op wat belangrijk is.

Favoriete producten opslaan

In onze nieuwe webshop krijg je de touwtjes zelf in handen, je kan te allen tijde je eigen assortiment samenstellen door producten toe te voegen of te verwijderen uit je assortiment.
Favoriete producten opslaan
Bezorgen wanneer het jou uitkomt

Bezorgen wanneer het jou uitkomt

In onze nieuwe webshop is het mogelijk om zelf te bepalen wanneer je jouw producten wilt ontvangen. Komt het een keer niet goed uit op de ene dag, dan kan je zelf bepalen wanneer je de bestelling dan wel wilt laten bezorgen.

Sneller je bestelling plaatsen

Onze webshop is nu nog sneller, de vernieuwde webshop maakt het mogelijk pagina's supersnel op je scherm te zien. Daarnaast is onze shop gehost op een supersnelle en veilige server, zodat jij snel en veilig jouw bestelling kunt plaatsen.
Sneller je bestelling plaatsen
Vinden wat je zoekt

Vinden wat je zoekt

Altijd het juiste product vinden, dat is belangrijk. Daarom hebben wij onze zoekfunctie volledig opnieuw ontwikkeld. Door tijdens het zoeken gebruik te maken van de filters kan je nog makkelijker de producten vinden die jij zoekt.

Geheel nieuw responsive design

De uitstraling van onze webshop is flink op de schop genomen. Natuurlijk hebben wij onze bestaande Coffee Fresh huisstijlkleuren donkerblauw en oranje op een subtiele manier doorgevoerd. Tevens is onze nieuwe webshop geheel mobielvriendelijk geworden zodat je de benodigde artikelen simpelweg ook via jouw smartphone of tablet kunt bestellen.
Geheel nieuw responsive design
Chatfunctie

Chatfunctie

Wij houden van persoonlijk contact en korte lijnen. Om nog directer met onze klanten te communiceren kan er in de webshop gebruik worden gemaakt van een chatfunctie. Onze medewerkers zitten dagelijks klaar om vragen te beantwoorden via de chat. Natuurlijk blijven wij ook per telefoon bereikbaar.
Nieuwe klant login voor de webshop van Coffee Fresh

Wat gaat er voor jou veranderen?

Voor jou gaat er weinig veranderen. Heb je al een Coffee Fresh webshop account dan blijft deze gewoon bestaan. Alléén het inloggen zal iets anders zijn. In plaats van inloggen met een gebruikersnaam, moet je in onze nieuwe webshop gebruik maken van je e-mailadres.

Wij zullen er uiteraard voor zorgen dat je van te voren een e-mail krijgt met uitleg. Deze e-mail wordt verstuurd naar het e-mailadres waarop je de orderbevestiging ontvangt.

Nieuwsgierig?

Houd je mailbox in de gaten, dan blijf je op de hoogte van de voortgang! 

Vragen?

Heb je nu al vragen, dan kan je contact opnemen met onze afdeling Order Entry, via ons contactformulier of 0313 48 32 22.