Hoera, onze nieuwe webshop is live!

    01 juni 2021
    2 minuten leestijd

Onze nieuwe webshop kan worden getoond op alle schermen
Coffee Fresh presenteert een gloednieuwe webshop. De service die je van ons gewend bent is een absolute prioriteit. Of je nu online of offline klant wilt zijn, jij staat bij ons centraal.

Voordelen van onze vernieuwde webshop:

  • Favorieten toevoegen aan je eigen assortiment;
  • Bezorging wanneer het jou uitkomt;
  • Duidelijk bestelproces zonder gedoe;
  • Snelle navigatie en betere productcategorieĆ«n;
  • Verbeterde zoekfunctie met filtermogelijkheid;
  • Compleet responsive design, dus ook bestellen op mobiel en tablet;
  • Snel contact middels een chatfunctie;
  • en nog veel meer....
Nieuwe klant login voor de webshop van Coffee Fresh

Wat gaat er voor jou veranderen?

Heb je al een Coffee Fresh webshop account dan blijft deze gewoon bestaan. Alléén het inloggen is anders. In plaats van inloggen met een gebruikersnaam, moet je in onze nieuwe webshop gebruik maken van je e-mailadres.

Wij hebben een activatie email gestuurd met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Wanneer je een nieuw wachtwoord hebt aangemaakt, kan je inloggen met jouw e-mailadres en het nieuwe wachtwoord. Mocht de link in de email niet werken, kan je gebruik maken van de optie: Wachtwoord vergeten.

Wat is er nieuw?

Wij hebben veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd die het nog gemakkelijker
maken om producten bij ons te bestellen.

Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Eenvoudiger

Wij houden net als onze klanten van gemak, daarom hebben we ook het menu aangepast zodat het navigeren door de site sneller en eenvoudiger gaat. Via het nieuwe notificatiecentrum zie je elke keer als je inlogt wat er veranderd is, zijn er nieuwe producten of gaat een product uit het assortiment? Je bent direct op de hoogte
Coffee Fresh barista
Met gemak bestellen

Met gemak bestellen

Het bestelproces is nog overzichtelijker waardoor je gemakkelijk je bestelling afrondt. Alle bezorginformatie die wij van jouw organisatie hebben wordt getoond, zodat jij alleen maar hoeft te focussen op wat belangrijk is.

Favoriete producten opslaan

In onze nieuwe webshop krijg je de touwtjes zelf in handen, je kan te allen tijde je eigen assortiment samenstellen door producten toe te voegen of te verwijderen uit je assortiment.
Favoriete producten opslaan
Bezorgen wanneer het jou uitkomt

Bezorgen wanneer het jou uitkomt

In onze nieuwe webshop is het mogelijk om zelf te bepalen wanneer je jouw producten wilt ontvangen. Komt het een keer niet goed uit op de ene dag, dan kan je zelf bepalen wanneer je de bestelling dan wel wilt laten bezorgen.

Sneller je bestelling plaatsen

Onze webshop is nu nog sneller, de vernieuwde webshop maakt het mogelijk pagina's supersnel op je scherm te zien. Daarnaast is onze shop gehost op een supersnelle en veilige server, zodat jij snel en veilig jouw bestelling kunt plaatsen.
Sneller je bestelling plaatsen
Vinden wat je zoekt

Vinden wat je zoekt

Altijd het juiste product vinden, dat is belangrijk. Daarom hebben wij onze zoekfunctie volledig opnieuw ontwikkeld. Door tijdens het zoeken gebruik te maken van de filters kan je nog makkelijker de producten vinden die jij zoekt.

Geheel nieuw responsive design

De uitstraling van onze webshop is flink op de schop genomen. Natuurlijk hebben wij onze bestaande Coffee Fresh huisstijlkleuren donkerblauw en oranje op een subtiele manier doorgevoerd. Tevens is onze nieuwe webshop geheel mobielvriendelijk geworden zodat je de benodigde artikelen simpelweg ook via jouw smartphone of tablet kunt bestellen.
Geheel nieuw responsive design
Chatfunctie

Chatfunctie

Wij houden van persoonlijk contact en korte lijnen. Om nog directer met onze klanten te communiceren kan er in de webshop gebruik worden gemaakt van een chatfunctie. Onze medewerkers zitten dagelijks klaar om vragen te beantwoorden via de chat. Natuurlijk blijven wij ook per telefoon bereikbaar.

Vragen?

Heb je nu al vragen, dan kan je contact opnemen met onze helpdesk, via ons contactformulier of 088 0000 200.
fancybox loading gif