Vol trots presenteren wij de Coffee Fresh Academy

    01 september 2022
    2 minuten leestijd


Bij Coffee Fresh staat de mens centraal. Onze organisatie is mede een succes dankzij de kennis en vaardigheden van onze collega’s. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze nieuwe medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen in hun vakgebied. Daarom hebben wij de Coffee Fresh Academy opgericht.
Logo van de Coffee Fresh Academy

De Coffee Fresh Academy

Binnen de Coffee Fresh Academy leiden wij onze eigen nieuwe collega's op. De Coffee Fresh Academy is voor iedereen die gemotiveerd is bij ons bedrijf te werken, ongeacht ervaring of leeftijd, maar met enthousiasme en liefde voor koffie! Je bent hier welkom als student, leerling en zij-instromer. Met of zonder vooropleiding, bij Coffee Fresh kijken wij naar de mogelijkheden die passen bij jouw wensen!

BBL- of maatwerktraject

Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf en hebben alles in huis om jou op te leiden tot servicemonteur of logistiek medewerker. Wij bieden meerdere BBL-trajecten aan voor de MBO opleiding mechatronica niveau 2 of niveau 3 en MBO opleiding logistieke medewerker niveau 2. Wil je niet meer naar school en toch aan het werk in de techniek of logistiek, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden van een maatwerktraject.
BBL-ers aan het werk

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt bij Coffee Fresh begeleiding, ruimte en tijd voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Naast maatwerk en de BBL-trajecten investeren wij ook graag op andere manieren in nieuwe medewerkers. Zo kun je ook aan de slag als HBO student of afstudeerder. Wij vinden het daarbij belangrijk dat de afstudeeropdracht voor zowel de student als het bedrijf van toegevoegde waarde is. Zelfontplooiing en kennisoverdracht zijn hierin sleutelwoorden. Daarnaast proberen wij, waar mogelijk, (afgestudeerde) studenten te helpen bij hun start op de arbeidsmarkt.

Wat maakt de Coffee Fresh Academy bijzonder?

Sinds 2022 vervult Richard Hunting de functie van praktijkopleider monteur. Richard is door zijn achtergrond uiterst geschikt voor deze functie. Richard is jarenlang monteur geweest bij Coffee Fresh en heeft er in 2014 voor gekozen om het onderwijs in te gaan als BOL/BBL leraar elektrotechniek op het Rijn IJssel College in Arnhem.

Nu Richard terug is bij Coffee Fresh, organiseert hij het leerproces van onze BBL-studenten op de werkvloer en leidt hij studenten op in de praktijk.
Richard Hunting, praktijkopleider Coffee Fresh
Neem contact op met Floortje

Meer informatie of aanmelden?

Wil je meer informatie? Je kan gewoon even een emailtje sturen of nog makkelijker een berichtje via Whatsapp! Voor al je vragen kan je terecht bij Floortje Kroon (HR-adviseur van Coffee Fresh).

Telefoon: 0313 48 32 22
Mobiel: 06 82 39 38 01
Whatsapp: 06 82 39 38 01
E-mail: klik hier