TSO van NESCAFÉ wat houdt dat in?

Mocht u vraag niet op deze pagina worden beantwoord dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Nestlé Professional Total Solution Operator

Nesté is wereldwijd de grootste koffiebrander. NESCAFÉ, het koffiemerk van Nestlé, is al 75 jaar het grootste koffiemerk ter wereld. Iedere seconde worden er 5500 kopjes NESCAFÉ koffie geschonken. Vandaar dat wij met trots zeggen dat wij een NESCAFÉ Total Solution Operator zijn. Deze samenwerking betekent dat wij u het innovatieve NESCAFÉ Alegria concept kunnen aanbieden. Dit koffieconcept dat staat voor kwaliteit en gemak. Met een ruim assortiment aan kwalitatieve koffie, melk en cacao, plus een brede range van flexibele gebruiksvriendelijke koffiemachines van een wereldwijd vertrouwd merk, schenkt u de heerlijkste koffievariaties.

NESCAFÉ en service

NESCAFÉ koffiemachines zijn ontwikkeld om hoge prestaties over een lange periode te garanderen. Maar zelfs de eenvoudigste machines vragen onderhoud om perfect te kunnen blijven presteren. Wij als NESCAFÉ dealer kunnen u bij een onverhoopte storing garanderen dat u kunt rekenen op snelle en vakkundige service. Ook dat is de kracht van het NESCAFÉ Alegria concept.
fancybox loading gif