Waar zit Coffee Fresh?

Mocht jouw vraag niet op deze pagina worden beantwoord dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

5 vestigingen verspreid door heel Nederland

Wij zijn altijd dicht bij u in de buurt. Onze showrooms zijn verdeeld over het land waardoor u als klant gemakkelijk een bezoek kunt afleggen. Wij nodigen u dan ook graag uit om onze koffiemelanges te komen proeven en direct persoonlijk advies te krijgen over de koffieautomaat die bij uw bedrijf past.
Hoofdkantoor in Drempt

Coffee Fresh Westhoff

Midden, Noord en Oost Nederland
K.v.K. nr. 09004578

Bezoekadres

Rijksweg 20a

6996 AC DREMPT

Postadres

Postbus 50

6980 AB DOESBURG

Showroom in Enschede

Coffee Fresh Veda

Noord en Oost Nederland
K.v.K. nr. 06042187

Bezoekadres

Josink Esweg 55

7545 PN ENSCHEDE

Postadres

Postbus 50

6980 AB DOESBURG

Showroom in Breukelen

Coffee Fresh Holland

Midden en West Nederland
K.v.K. nr. 63687046

Bezoekadres

De Corridor 27

3621 ZA BREUKELEN

Postadres

Postbus 50

6980 AB DOESBURG

Waar kan ik koffie proeven?

Wij nodigen je graag uit voor het proeven van onze koffie in één van onze showrooms. Want naast het feit dat wij het heel gezellig vinden om een kopje koffie te drinken met onze klanten, weten wij dat een bezoek aan onze showroom het verschil kan maken. Wij verwelkomen je graag in een van onze showrooms in Drempt, Enschede of Breukelen. Of bij een van onze partners, KoffiePartners in Zwijndrecht of Coffee Fresh Beaumont in Echt.

Verschillende soorten en smaken

Wij hebben vele soorten en smaken koffie, dus voor ieder wat wils. In onze showroom kunnen wij je advies geven en verschillende smaken laten proeven om zo te kijken wat het beste past bij de organisatie. Naast koffie kunnen wij ook cappuccino’s, espresso’s, latte macchiato’s of andere variaties laten proeven. Zo kun je alleen of wellicht met een aantal collega’s tot een goede keuze komen.
fancybox loading gif