Crane MS Shopper NVM 432
De Crane MS Shopper versautomaat biedt u de mogelijkheid om iedere dag, dagverse producten te consumeren. Daarnaast wordt het rendement verhoogd door een perfecte productpresentatie te combineren met een grote capaciteit. Doordat de trommel zowel links als rechtsom kan draaien, heeft deze automaat een extra hoge verkoopsnelheid, waardoor de wachtrijen korter worden. De Shopper verkoopt tot ruim 200 gekoelde producten, variërend van fruit, zuivel, belegde broodjes tot gekoelde maaltijden.
Kenmerken
  • Optimale verlichte presentatie
  • Energie spaarstand
  • Uitverkochte vakken zijn niet meer te openen
  • Extra gekoelde voorraadruimte in de automaat
  • De trommel draait zowel linksom als rechtsom
  • 9 selecties à 5 tot 25 producten
geld muntjes euro

Prijs instellen

De prijs van ieder artikel wordt digitaal weergegeven en is gemakkelijk instelbaar. Bovendien bestaat de mogelijkheid om op vooraf bepaalde tijden een kortingspercentage te geven. Voor bijvoorbeeld de nachtploeg kunnen vooraf vakken worden gereserveerd.

Versgarantie

Indien de koeltemperatuur boven de 7˚ C komt, wordt de verkoop automatisch geblokkeerd. Versheid is dus een garantie bij de Crane MS Shopper versautomaat, evenals gemak: want vanuit de geïntegreerde koelruimte is het bijvullen snel gedaan. De Crane MS Shopper zorgt ervoor dat uw verkoop van gekoelde producten uitstekend draait.
indeling van een Crane MS shopper automaat voor producten

Specificaties

Afmetingen automaat (hxbxd)
1830 x 970 x 790 mm
Elektrische aansluiting
230V; 50 Hz; 870 W
Energielabel
A+
fancybox loading gif