WF4 occassion
Deze WF4 waterautomaat is een luxe waterkoeler met een elegant design, een robuuste stalen kast en mooi vormgegeven kunststof panelen.

De WF4 heeft een volledig gesloten direct chill watersysteem en wordt direct op de waterleiding aangesloten. Bij een direct chill watersysteem is er geen sprake van een interne watertank, maar wordt het water gekoeld terwijl u tapt. Het leidingwater gaat door een afgesloten leiding (spiraal) die wordt gekoeld door een ijsbank. Het resultaat is dat elk glas water even koud is.
Kenmerken
  • Makkelijk vullen van flessen en kannen
  • Taphoogte 26,5 cm
  • Optie voor koud water en water op kamertemperatuur
  • Verkrijgbaar als tabletop en als standalone
  • Elke consumptie wordt gekoeld terwijl u tapt, nooit meer lauw water
  • Eenvoudig te reinigen door gladde afwerking
  • De standalone uitvoering heeft een ergonomische taphoogte: u kunt recht op staan als u water tapt
  • De onderkast van de standalone uitvoering is voorzien van een bekerdispenser en opslagruimte

Gratis waterfles bij elke waterautomaat

Profiteer van deze verfrissende actie. Kies nú voor een waterautomaat en ontvang een gratis waterfles (0,5 liter)! Deze glazen waterfles is hersluitbaar en herbruikbaar.CDe actie loopt van 1 juni 2018 tot en met 30 september 2018 (op = op). Vraag naar de voorwaarden. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.
Gratis waterfles bij elke waterautomaat

Direct chill waterkoeler voor maximale hygiƫne

Door het gesloten systeem komt het water bij een direct chill waterkoeler pas in aanraking met de lucht als het in uw glas stroomt. Dit minimaliseert het risico op bacteriegroei en zorgt ervoor dat deze waterkoelers minder vaak of zelfs helemaal niet onderhouden hoeven worden.

Direct chill kan in sommige gevallen ten koste gaan van de capaciteit van de koeler, maar dat is bij de waterkoelers die wij aanbieden zeker niet het geval. Onze waterkoelers zijn high performance direct chill waterkoelers die de hygiëne van direct chill combineren met grote prestaties en capaciteit.
Direct chill

Specificaties

Afmetingen tabletop (hxbxd)
415 x 320 x 500 mm
Afmetingen standalone (hxbxd)
1325 x 320 x 500 mm
Capaciteit
35 liter per uur
Elektrische aansluiting
230V; 50Hz; 100W