Huur uw koffiemachine bij Coffee Fresh

Bent u geïnteresseerd in de huur van een koffiemachine? Coffee Fresh heeft een groot en divers assortiment koffiemachines. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres als het gaat om de huur van een koffiemachine. Tevens hebben wij nog tal van andere machines voor de verhuur, zoals: Cup-a-Soup automaten, frisdrankautomaten en snoepautomaten. Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste machine.

Huur een passende koffiemachine
De huur van een koffiemachine is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Coffee Fresh. U klikt simpelweg op de soort koffiemachine die u wilt huren en u ziet alle types die wij aanbieden. Per machine hebben wij uitgebreide informatie voor u beschikbaar. U kiest zo heel gemakkelijk welke machine aan uw eisen voldoet. Heeft u bijvoorbeeld een grote zorginstelling waar veel mensen gelijktijdig koffie willen hebben? Dan kiest u bij de huur van een koffiemachine voor een koffiemachine met veel boilercapaciteit en een snelle zettijd per kop. Heeft u een kleinere detailhandel? Dan hebben wij ook voor u een geschikte koffiemachine in ons assortiment.

OP ZOEK NAAR EEN KOFFIEMACHINE VOOR UW BEDRIJF?

Service van Coffee Fresh
Naast de kwaliteit van onze koffiemachines, heeft Coffee Fresh nog vele andere onderscheidende punten. Wij bieden onder andere een unieke service. Door meerdere servicepunten kunnen wij altijd binnen 8 uur bij u zijn om een eventuele uitval te verhelpen. U kunt zelfs de volledige verzorging van de machines aan ons over laten. Dus voor de huur van de perfecte koffiemachine kijkt u snel in ons assortiment.
fancybox loading gif