Koffiemachines vergelijken bij Coffee Fresh


Wilt u Koffiemachines eerst vergelijken voordat u een beslissing neemt welke u wilt huren of kopen? Dat is erg verstandig. Op die manier weet u zeker dat u de beste machines voor uw situatie heeft.

Wij hebben alvast een aantal zaken op een rij gezet zodat het vergelijken van koffiemachines nog gemakkelijker is. Geen zin of tijd om het allemaal te lezen? Dan kan je natuurlijk ook direct gaan vergelijken.

Hoe kan je koffieautomaten vergelijken?

Voordat je een koffieautomaat kiest is het handig om wat basisgegevens te weten. Pas daarna kan je koffiemachines met elkaar gaan vergelijken. Dit zijn een paar gegevens die je moet weten om koffiemachines te vergelijken:

Zetsyteem

Denk allereerst eens na over het zetsysteem van de koffiemachine. Voor koffie op het werk kunt u onder andere kiezen uit bonen, freshbrew of instant. Elk zetsysteem heeft zijn eigen voor-en nadelen, zoals schoonmaakgemak en zettijd.

Aantal gebruikers

Het aantal medewerkers die gebruik gaat maken van de automaat heeft ook invloed op uw keuze. Een te kleine automaat levert vaak problemen op door te kleine afvalcontainers. Terwijl een te grote automaat onnodig veel kost. Om koffiemachines te kunnen vergelijken is het belangrijk te letten op de grootte en capaciteit van de koffieautomaat.

Functies

Denk voor dat u gaat kiezen ook na over de functionaliteiten die u wel of niet wilt. Koud water in de automaat? Dubbele uitgifte? Kannenfunctie? Allemaal opties, maar wellicht niet voor elke organisatie even belangrijk. Tijdens het vergelijken van koffieautomaten is het belangrijk om deze functies goed in de gaten te houden, zodat je altijd appels met appels vergelijkt. 

Tijd om te gaan vergelijken

Zoals u ziet komt er meer bij kijken dan in eerste instantie misschien gedacht. Daarom geven onze medewerkers u graag passend advies en u helpen de koffiemachines te vergelijken. Maar u kunt ook zelf koffiemachines vergelijken door ons assortiment te bekijken.

Andere machines vergelijken

Naast koffiemachines vergelijken, kunt u ook al onze andere machines op de website bekijken. Wij hebben bijvoorbeeld frisdrankmachines, snackautomaten, koud water automaten en Cup-a-Soup machines. Per machine hebben wij alle kenmerken en overige informatie aangegeven, waardoor u simpel de beste machine eruit kunt kiezen.

Daarom Coffee Fresh

Daarom Coffee Fresh Tijd voor de beste kop koffie op de werkvloer! Waarom kiezen voor Coffee Fresh:
  • Wij streven een duurzame relatie na, middels persoonlijke benadering door betrokken medewerkers
  • Wij zijn goed in wat wij doen & maken waar wat wij beloven.
  • Wij denken mee in klantspecifieke oplossingen en geven daarbij onafhankelijk en objectief advies.
  • Wij zijn een financieel gezond Achterhoeks familiebedrijf met gevoel voor humor.
  • Wij hebben een breed assortiment facilitaire producten, waaronder diverse A-merken.
  • Wij helpen u graag bij het vergelijken van koffiemachines.
fancybox loading gif